Be+er Weizen Chocolate Doppelbock
€3,50
Jubileumbier (Weizen Chocolate Doppelbock). Dit bier is een stevige Weizen Doppelbock waarbij tijdens het brouwen substantieel meer chocolademout is gebruikt.
Bij het inschenken vormt zich een mooie romige licht beige/bruine schuimkraag. Lees meer
Specificaties
Informatie
Dit bier is een stevige Weizen Doppelbock waarbij tijdens het brouwen substantieel meer chocolademout is gebruikt.
Extra informatie:
- Neus: Beetje weeïg, licht kruidnagel, chocolade, iets fruitig.
- Smaak: Romige schuimkraag, chocolade, rood fruit, zoetje, volle body, alcoholwarmend, licht bittertje.
- Afdronk: Chocolade, kruidig, licht zoetje overgaand in een bittertje.
Specificaties:
- Alcohol percentage: 8,5%
- EBC (kleur): ~134
- EBU (bitterheid): ~17
- Aanbevolen drinktemperatuur: Tussen 7 en de 12 graden
Gebruikte ingrediënten:
- Water
- Mouten: Pilsmout, tarwemout, caramunichmout, chocolademout, special-b-mout
- Hoppen: Hallertau Perle en Hallertau Hersbrücker
- Granen: Emmer Tarwe (geteeld in Haarlemmermeer)
- Gist: Bovengistend, ongefilterd.
Allergenen-info: bevat gluten, drop en laurier
© Copyright 2023 Wijn en Druif - Wijnwinkel en Delicatessen
- Theme by
Frontlabel
- Powered by
Lightspeed