Brood (Olijf met Mozzarella)
€6,95
Een van de weinige broden die we met Turks witbrooddeeg hebben gemaakt. Het brood is gevuld met knoflookolijven, buffelmozzarella en zongedroogde tomaatjes. Lees meer
Specificaties
Informatie
Het lekkere aan dit brood is wanneer je het uit de oven haalt en opensnijdt. De mozzarella druipt er uit, het is echt een brood om je vingers bij af te likken.
Wat drinken we erbij?
Fluwelig mollig in de mond, met vooral een spel tussen rijpe peer en perzik, flirtend met abrikoos en mango. Lichte toets van hout, mooie lengte en een sappige finale. (Beauvignac Chardonnay)
Bereidingswijze:
Optimaal genieten van ons brood? Stop deze 10 minuten in een voorverwarmde oven van 190-200 graden
Ingrediënten:
Tarwemeel, tarwebloem, water, olijven, zontomaten, mozzarella, gedroogde kruiden, groenten en specerijen (koriander, sesamzaad, peper, paprika, knoflook, rozemarijn, oregano, majoraan, salie, peterselie), desem, gist, bakkerszout.
© Copyright 2021 Wijn en Druif - Wijnwinkel en Delicatessen
- Theme by
Frontlabel
- Powered by
Lightspeed