Brood (Vijg met Gorgonzola)

6,95
Het vijgen-gorgonzola brood bestaat uit volkoren deeg met stukjes vijgen en chutney. Tussen het deeg en de vijgen hebben we een van de tien beste kazen ter wereld geplaatst, de Gorgonzola Dolce. Dit brood kun je gebruiken als aanvulling op een kaasplankje Lees meer
  • Bestel 3 voor €6,00 per stuk en bespaar 14%
  • Bezorging door heel Europa
  • Meer dan 1.000 producten
  • Niet goed? geld terug!
  • Veilig afrekenen

Specificaties

Artikelnummer:
062

Informatie

Je kunt dit brood gemaakt van vijg met gorgonzola ook goed combineren met een lekker glas port of een extra chutney. Dip het brood en geniet van het goede leven!

 

Wat drinken we erbij?

Aroma's van wilde aardbeien, zwarte bessen, specerijen en thijm in de neus. Een volle wijn, die zacht is en goed in balans. Een plezierig glas wijn met een intense, fruitige afdronk. (San Marzano Puglia IGP I Tratturi Negroamaro)

 

Bereidingswijze:

Optimaal genieten van ons brood? Stop deze 5 tot 7 minuten in een voorverwarmde oven van 190-200 graden

 

Ingrediënten:

Tarwemeel, tarwebloem, water, vijgen, gorgonzola, marrocan spicy chutney (witte wijn, suiker, rode pepers, bramley appels, tomaten, gedroogde uien, rode chili puree, organic zeezout, knoflook puree, koriander, komijn, gember en mint), gedroogde kruiden, groenten en specerijen (koriander, sesamzaad, peper, paprika, knoflook, rozemarijn, oregano, majoraan, salie, peterselie), desem, gist en bakkerszout.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »