Hartig (Diversen)
Pasteis de nata of Pasteis de Belem (letterlijk: pasteitjes uit Belem/pasteitjes van room. Het zijn één van de bekendste gebakjes uit de Portugese keuken. Te verkrijgen in veel cafés en banketbakkerijen in Portugal en het oorspronkelijke recept is geheim.
Grissini zijn langwerpige knapperige stengels, die wat weg hebben van de soepstengels die wij kennen. Ze komen oorspronkelijk uit Turijn, maar worden tegenwoordig door heel Italië gegeten.
Wanneer u graag lekkere, authentieke chips eet, is Hoeksche Chips een echte aanrader. Zij maken chips van duurzaam geteelde aardappelen van eigen bodem. Van deze aardappelen wordt chips gemaakt, die wij bakken in 100% natuurlijke zonnebloemolie.
Castello Creamy Blue weet op een verrassende manier de smeuïgheid van een brie te combineren met de pikante, ronde bitterheid van een schimmelkaas.
Flinterdunne cracker met olijven. Slechts met een aantal ingrediënten worden deze geurige en smaakvolle crackers gemaakt.
Traditie op een kleine manier, maar met alle Portugese smaak.
Om deze fantastische gerookte ham te proeven, gebruikt u de bijbehorende houten plank en het bijbehorende mes.