Olijfolie, dressing & Azijn
Deze 20 jaar oude Balsamico I.G.P. wordt gekenmerkt door zijn rijke boeket aan aroma's. Je herkent de aroma's van pruimen, kersen en warme kruiden. De "Banda Rossa" rijpt in een serie antieke vaten uit de 18e eeuw.
De 15 jaar oude Giuseppe Giusti Balsamico Azijn rijpt al jaren in kleine houten vaten uit de 19e eeuw, waardoor de azijn rijk is aan houtachtige aroma's. Fantastisch over rood vleesgerechten
Deze bijzondere azijn is gemaakt van zoetere, zongedroogde druiven. Het wordt gekenmerkt door aroma's van pruimen en rood fruit met tonen van honing en vanille.
De klassieker van de familie Giusti, "Il Classico", is een zeer veelzijdige balsamicoazijn en kan zowel warm als koud worden gebruikt. Fantastisch over salades of mooi stuk vlees
Deze 6 jaar oude balsamico komt uit het oudste balsamicohuis, Giuseppe Giusti. Zes jaar in oude eikenhouten vaten. Geschikt voor warm en koud gebruik
Deze witte balsamicoazijn van Giuseppe Giustie is gemaakt van druivenmostconcentraat en witte wijnazijn. Door de zachte persing van de Trebbiano-druif komen zoete sappen vrij een heerlijke combinatie voor over de salade. In prachtige geschenkverpakking
Een met uiterste zorg samengestelde Portugese olijfolie van klasse! Met een heldergroene tint. Complex van geur: intens fruitig, vers gemaaid gras, groen blad, citrus, groene bananenschil en verse kruiden.
Deze koudgeperste Oostenrijkse Pompoenpitolie met zeer stevige, typische notensmaak. Hij past uitstekend bij salades, kazen en tonijn.
Deze Quinta Santa Eufemia biologische olijfolie is een fantastische olie voor over je salade, vlees of om gewoon lekker je broodje in te dopen. (NIET OM IN TE BAKKEN)
Wauw wat een smaakexplosie krijg je met deze culinaire parels van witte Balsamico. Deze culinaire parels van lichte Balsamico zijn zachte bolletjes voor op vele gerechten. Zodra de balsamico balletjes openbarsten in je mond krijg je een smaaksensatie.
Zacht en evenwichtig, het is de ideale extra vierge olijfolie om de smaak en het aroma van elk type gerecht te verbeteren. Gemaakt van een mix van typische lokale cultivars die alleen van onze bomen komen.
Karakteristieke Portugese olijfolie, gemaakt van één olijf: Galega. Je ruikt direct vers fruit: citrus, appel en ook wat basilicum. De olie heeft een zacht en zoet mondgevoel (niet zo pittig), met smaken van vooral appel.
Deze heerlijke olijfolie (Extra Virgem) in cadeauverpakking ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens erg lekker. Lekker je broodje erin dopen of om in te bakken.
Wauw wat een smaakexplosie krijg je met deze culinaire parels van donkere Balsamico. Deze culinaire parels van donkere Balsamico zijn zachte bolletjes voor op vele gerechten. Zodra de balsamico balletjes openbarsten in je mond krijg je een smaaksensatie.
Deze Italiaanse olijfolie met basilicum heeft de lekkere smaak van verse basilicum en is een echte allrounder in de mediterraanse keuken. Te gebruiken voor onder andere pesto, antipasti, salades en marinades.
Deze lichtzoete Crema di Frutta mango van mango met 40% vruchtvlees is perfect te gebruiken in een groene of pasta salade met gerookte zalm of garnalen.
Deze fruitpulpazijn Crema di frutta tomaat, met 22,5% vruchtvlees. Het is een pittige toevoeging aan dressings of sauzen, of maak er eens limonade mee! Ook heerlijk om een Bloody Mary mee op smaak te brengen.
De fruitige smaak van de Crema azijn Williams peer, gecombineerd met milde witte wjinazijn maakt deze crema overheerlijk voor hartige of fruitige salades. Tip: combineer deze azijn eens met notenolie.
Deze Spaanse olijfolie met Toscaanse kruiden is heerlijk om bijvoorbeeld als brooddipper te gebruiken of over salades.
De Crema balsamico classico is een klassieke Balsamico Crema met evenwichtige zoeten en zuren. Te gebruiken voor het afronden van diverse sauzen, dressings of verschillende gerechten.
Deze volfruitig Framboos balsamico azijn, stemmig in het zurenspel met grote vruchtzoetheid. De topfavoriet bij (zomerse) salades.
Deze zoetzure crema balsamico dadel en vijgen met dadelsiroop en vijgenextracten. Bijzonder geschikt voor het verfijnen van sauzen, saladedressings (zelfs kinderen houden zo van salade!) en nagerechten. Gebruik ook bij een kaasplankje.
Proef aardbeien eens op een andere manier zoals deze witte wijnazijn met aardbei. De zoete fruitsmaak past goed bij pittige slasoorten zoals rucola of bij fruitsalades.
Deze Druivenpitolie voor fijnproevers heeft een zachte, licht houtachtige smaak. Met de subtiele tonen van pitten, noten en boter heeft de olie een aardachtig karakter.