Olijfolie, dressing & Azijn
Deze bijzondere azijn is gemaakt van zoetere, zongedroogde druiven. Het wordt gekenmerkt door aroma's van pruimen en rood fruit met tonen van honing en vanille.
Wauw wat een smaakexplosie krijg je met deze culinaire parels van witte Balsamico. Deze culinaire parels van lichte Balsamico zijn zachte bolletjes voor op vele gerechten. Zodra de balsamico balletjes openbarsten in je mond krijg je een smaaksensatie.
Deze Quinta Santa Eufemia biologische olijfolie is een fantastische olie voor over je salade, vlees of om gewoon lekker je broodje in te dopen. (NIET OM IN TE BAKKEN)
De fruitige smaak van de Crema azijn Williams peer, gecombineerd met milde witte wjinazijn maakt deze crema overheerlijk voor hartige of fruitige salades. Tip: combineer deze azijn eens met notenolie.
Deze 20 jaar oude Balsamico I.G.P. wordt gekenmerkt door zijn rijke boeket aan aroma's. Je herkent de aroma's van pruimen, kersen en warme kruiden. De "Banda Rossa" rijpt in een serie antieke vaten uit de 18e eeuw.
Deze witte balsamicoazijn van Giuseppe Giustie is gemaakt van druivenmostconcentraat en witte wijnazijn. Door de zachte persing van de Trebbiano-druif komen zoete sappen vrij een heerlijke combinatie voor over de salade. In prachtige geschenkverpakking