Delicatessen
Spaanse Fuet neutraal is een normale fuet zonder poespas. Heerlijk zijdezacht van smaak
Pasteis de nata of Pasteis de Belem (letterlijk: pasteitjes uit Belem/pasteitjes van room. Het zijn één van de bekendste gebakjes uit de Portugese keuken. Te verkrijgen in veel cafés en banketbakkerijen in Portugal en het oorspronkelijke recept is geheim.
Karakteristieke Portugese olijfolie, gemaakt van één olijf: Galega. Je ruikt direct vers fruit: citrus, appel en ook wat basilicum. De olie heeft een zacht en zoet mondgevoel (niet zo pittig), met smaken van vooral appel.
Super zachte Spaanse fuet met knoflook. Deze fuet is in knoflook gerold en zijde zacht van smaak
Streek Truffel Mayonaise met echte Truffel. Perfect bij een mooi stuk vlees. Deze mayonaise combineert ook mooi bij een broodje oude kaas, een carpaccio of een moot kabeljauw.
Deze Royal Blue kaas is een product uit Nederland. Ambachtelijk gemaakt met een rijke smaak, pikant met een klein zoetje. Met de grote kristallen is deze krachtige kaas een must voor de echte liefhebber.
Deze Contadini La rustica rode tomatensaus 500 gram wordt gekweekt in open veld in onze boerderij van April tot mei. De tomaten worden in de maanden juli en augustus met de hand geplukt en worden behandeld in een ambachtelijke kunst.
Wauw wat een smaaksensatie is deze Le Tamerici Mostarda di Pere (Peer). Kleine schijfjes peer die heerlijk zijn op een stukje kaas.
Deze Cascina Stella (al Finocchio) Venkel komt direct uit de Piemonte van Cascina Stella venkelworst Smeuïg van smaak, licht gepeperd. Heerlijk bij een Sangiovese of Grechetto.
Direct uit de Piemonte van Cascina Stella Truffelworst. Een worst gekruid met barbera, knoflook en witte truffelaroma’s. Uitzonderlijk heerlijk!
Deze Cascina Stella (Cinghiale) Wild Zwijn worst komt uit Piemonte van, bereid met het vlees van wildzwijn. Iets sterker van smaak dan gewoon varken, licht gepeperd. Heerlijk bij een Sangiovese of Grechetto.
Deze Belazu (Artisjok met truffel) is een blend van zwarte truffels uit Piemonte, artisjokken uit Puglia. Artisjokken en Parmigiano Reggiano worden subtiel vermengd met Italiaanse zomertruffels en zwarte peper voor een elegante pesto met een volle smaak.
Deze klassieke pesto met basilicum van Belazu is gemaakt met pijnboompitten erin. Een traditioneel Italiaans pesto-recept gemaakt met Parmigiano Reggiano, pijnboompitten en basilicum uit Veneto, een klassieke pesto.
Deze zongedroogde tomaten van Belazu (Sun Dried tomato) is gemaakt met vegetarische kaas, olijfolie, kruiden en knoflook vermengd tot een rijke en veelzijdige pesto.
Deze Valnerina tartufo salsa tartufata truffel saus gemaakt met olijfolie en zwarte zomertruffel gaat uitstekend op croutons, tartines, pasta en vlees- of visschotel
Deze Contadini La gialla gele tomatensaus 500 gram wordt gekweekt in open veld in onze boerderij van April tot mei.De tomaten worden in juli en augustus met de hand geplukt en worden behandeld in een ambachtelijke kunst.
Granoro Linguine staat voor lekker, gezond en authentiek. Gemaakt van 100% topkwaliteit Italiaanse ingredienten en traditioneel verwerkt.
Knapperige in de oven gebakken crackertjes, lekker met wat kaas of ander beleg, maar ook fijn zo te eten Bevat geen palmolie.
Deze met passie gemaakte Italiaanse citroenlikeur Limontoni is ambachtelijk bereid met speciaal geselecteerde Amalfi citroenen. Hangeschild en breid volgens Toni’s traditionele familierecept.
Flinterdunne cracker met olijven. Slechts met een aantal ingrediënten worden deze geurige en smaakvolle crackers gemaakt.
Deze Cascina Stella picolo al Barbera is een salami van hoge kwaliteit. Deze salami wordt gekruid met Barbera van zijn eigen wijngaarden en bekroond met gemalen in een vijzel peper en knoflook.
Als je voortaan een schaaltje Tremocos lupineboontjes naast je glas bier ziet verschijnen, dan weet je: dat zijn ‘tremoços‘ (lupineboontjes). Heerlijk voor bij een ijskoud Superbock biertje of een overheerlijke Sagres mini.