Beer brouwers
Dit licht getinte bier leent zich prima voor een zomers terrasje. De frisse smaak en het lage alcoholpercentage maken dit een heerlijke dorstlesser.
Hopsoorten uit de Elzas en de subtiele toets van de kruiden maken van deze Sterke Saison een stevige jongen. Fris en fruitig in de smaak welke zich ontwikkelt naar een mooie droge nasmaak met een duidelijk bittertje.
Jubileumbier (Weizen Chocolate Doppelbock). Dit bier is een stevige Weizen Doppelbock waarbij tijdens het brouwen substantieel meer chocolademout is gebruikt.
Bij het inschenken vormt zich een mooie romige licht beige/bruine schuimkraag.
Met als basis een nog relatief onbekende hopsoort zal ieder jaar een nieuw bier ontwikkeld worden. De HippeHop zal dan ook niet stijlvast zijn. Dat resulteert dit jaar in een Black IPA die gebrouwen is met de Mistral hop uit de Elzas.
Een mooie frisse Session IPA. Ondanks het lage alcoholpercentage heeft deze toch een mooie body door het gebruik van 75% regionaal geteelde en vermoute gerst. Bij het inschenken vormt zich een stevige helder witte schuimkraag.