Dominio de Eguren Vino de la Tierra de Castilla Protocolo Tempranillo

6,95
Een zeer geslaagde menging van Tempranillowijnen uit verschillende gebieden in Spanje. De wijn is vrij stevig, heeft veel kracht, maar is daarentegen ook weer heerlijk zacht. Een aangenaam glas wijn! Lees meer
  • Bezorging door heel Europa
  • Meer dan 1.000 producten
  • Niet goed? geld terug!
  • Veilig afrekenen

Specificaties

Informatie

Sinds 1870, reeds 5 generaties, wijd de familie Eguren zich toe aan de productie van de beste wijnen uit Rioja. Hiervoor maken ze gebruik van o.a. duurzame wijnbouwtechnieken, zoals hoge plantingsdichtheid en lage opbrengst per hectare.De wijngaarden zijn gelegen in het hart van San Vicente de la Sonsierra, op een wel erg unieke plaats: tussen de rivier Ebro en de bergketen Sierra Cantabria. Door het hoogteverschil van de bergketen op 1200m en de rivier op 350m heerst er eenspeciaal microklimaat met Mediterrane en Continentale karakteristieken.

Oogst
De druiven zijn afkomstig uit streng geselecteerde wijngaarden.

Vinificatie
Er vindt een koude schilinweking plaats van 24 uur. Tijdens de schilinweking wordt de most 2 maal omgeroerd (battonage). Fermentatie van 10 dagen onder gecontroleerde temperaturen tussen de 25 en 28 graden Celsius.Gedurende de fermentatie twee maal daags battonage.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    * Gratis verzenden vanaf €100 binnen Nederland * Verbergen