Wijnen bij wildgerechten
Deze Cavino Pandora red heeft een robijnrode kleur. Fruit als kersen en bramen. Zachte, soepele tannines en een kleine hoeveelheid restsuiker, maken deze wijn toegankelijk en voor iedereen geschikt. De wijn heeft een redelijk laag alcoholpercentage.
Deze Festivo wijn is gemaakt van 100% Castelao. Deze druiven komen van 60 jaar oude wijnstokken en worden handmatig geplukt. Na de fermentatie volgt houtrijping van 5 maanden op gebruikte Frans eiken vaten.
Deze Nemea reserve heeft veel hout in de neus van vanille, roomboter tot toffee. Lichte tonen van cederhout. Volle wijn met zachte, geïntegreerde tannines. In de smaak rood fruit van wilde bessen.
Deze Nebla Ribera del Duero heeft een dieprode kleur met paarse tinten. De aroma's brengen een mix van rijp, rood fruit naar voren. De houtlagering geeft de wijn de vanille smaak die goed in balans is.
Deze Butterfield Station pinot Noir heeft in de neus aardbeien, pruimen, kersen, bruine suiker en kruiden. Het is een zeer sappige wijn met veel rood fruit (aardbeien, kersen) aangevuld met zoete specerijen.
Elixir Rouge heeft een rijk en complex karakter met rijp zwart fruit, zoethout, gemberbrood en cacao. Fullbody rode wijn met elegante houttonen door 12 maanden rijping. Wat een uitzonderlijke Iconische wijn!