Wijnproeverij thuispakket corona

50,00
Met deze wijnproeverij thuispakket corona haal je de gezelligheid in huis. Lekker samen met je geliefde wijnen proeven vanuit je luie stoel wie wil dat nou niet..? Kacheltje en kaarsjes aan en lekker samen wijnen gaan beoordelen. Lees meer
  • Bezorging door heel Europa
  • Meer dan 1.000 producten
  • Niet goed? geld terug!
  • Veilig afrekenen
  • Gratis verzending v.a. €100 binnen Nederland

Specificaties

Informatie

Wijnproeverij thuispakket corona

 

Een wijnproeverij is niet alleen erg leerzaam, maar ook zeer smaakvol. Je kunt je eigen wijnproeverij houden door één Wijnproeverij thuispakket Corona te bestellen, Wijn en Druif inschakelen voor een professionele wijnproeverij aan huis gaat helaas nu even niet. Ga gezellig met je geliefde zitten voor een leuke en gezellige middag of avond waarbij je wijnen leert herkennen en waarderen.

Proeverij thuis

Wijn en Druif zoekt de lekkerste wijnen voor je uit met deze wijnproeverij thuispakket corona. Tijdens het proeven doe je meer dan alleen proeven. Je kijkt naar de wijn, walst deze rond in het glas, ruikt er aan, proeft goed en beoordeelt vervolgens de wijn. Zo verraadt de kleur van de wijn al hoe oud de wijn is en om welke wijn het gaat. Door de wijn te walsen komt er zuurstof bij en komen er meer aroma’s vrij. Vervolgens ruik je kort en krachtig in je glas. Zo komen er veel aroma's op hetzelfde moment in je neus. Dit is een soort voorpret op wat je zo gaat proeven. Ruikt de wijn bloemig of juist kruidig?

Wijnproeverij Nederland

Wijn en Druif komt nu even niet bij je thuis voor een wijnproeverij aan huis, maar je kunt hem natuurlijk voor jezelf bestellen al woon je in Haarlem, een wijnproeverij in Heemskerk of een wijnproeverij in Uitgeest.

Wijn online bestellen

Tijdens de wijnproeverij schrijf je op wat je allemaal hebt geroken en geproefd. Welke wijn vond jij het allerlekkerst? Deze kun je uiteraard direct bij ons bestellen, zodat je er nog veel vaker van kunt genieten. Bij de bestelling is ook de mogelijkheid om verschillende Franse kaasjes te bestellen of diverse Fuetworsten uit Spanje.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    * Gratis verzenden vanaf €100 binnen Nederland * Verbergen