Be+er Stoer wit

Dit licht getinte bier leent zich prima voor een zomers terrasje. De frisse smaak en het lage alcoholpercentage maken dit een heerlijke dorstlesser.

€3,75
Be+er Rokerige Zwarte

Bij het inschenken vormt zich een stevige crème-kleurige schuimkraag. Dit lichtvoetige bier heeft een wat zoete en licht bittere afdronk die gevolgd wordt door een aangename chocolade smaak. De smaak van rookmout is op subtiele wijze in dit bier verwerkt.

€3,75
Be+er Laurierdrop Porter

Dit volmoutige bier heeft een redelijk bittere afdronk die gevolgd wordt door een aangename droppige smaak. De smaak van Laurier is op subtiele wijze in dit bier verwerkt. Bij het inschenken vormt zich een stevige lichtbruine schuimkraag.

€3,75
Be+er Eigenzinnige Herfstbock

Dit bier is een cross-over van een Herfstbok en een Porter. De combinatie van deze twee stijlen resulteert in een bok met meer gebrandheid en chocolade-tonen. Een heerlijke combinatie met het lichte zoetje.

€3,25
Be+er Eigen wijzzen witbier

Deze op eigen wijze gehopte Weizenbock is iets hoppiger dan gewoonlijk. De mooie kleur, de fraaie schuimkraag en het aangename alcoholpercentage maken dit tot een fris bier dat goed doordrinkbaar is.

€3,50
Be+er Franse Blonde

Dit bier is een heerlijke Franse fruitige verrassing, met een aangename body. Op eigenwijze manier gehopt met verfijnde hoppen uit de Elzas is dit een fris bier, met een verrassend lange afdronk.

€3,75
Be+er Dubbelbock Bokkienator

Mooie volle bruinrode herfstbok (dubbelbock) met fruitige neus. Een heerlijke bok met een goede balans tussen het lichte zoetje en bittertje. De crèmekleurige schuimkraag nodigt uit voor het nemen van de eerste slok. Proost.

€3,75
Be+er Tripel Saison

Hopsoorten uit de Elzas en de subtiele toets van de kruiden maken van deze Sterke Saison een stevige jongen. Fris en fruitig in de smaak welke zich ontwikkelt naar een mooie droge nasmaak met een duidelijk bittertje.

€3,75
Be+er Quadrupel Lustrum

Deze Quadrupel heeft dan ook een volle dikke body met een neus en mond vol heerlijke aroma’s. Een echt genietbier van 10% alcohol

€3,95
Be+er Rispoetin

De combinatie van de aangename bitter, het lichte zoetje en de toets van whisky en frans eiken (vanille) maken dit tot een complex maar gevaarlijk lekker alcoholwarmend bier. Bij het inschenken vormt zich een licht bruine schuimkraag.

€3,95
Happy Face Stout

Deze Happyface Stout Choco waarin de geroosterde mouttonen begeleid worden door een puur chocolade bittertje. In de nasmaak blijft de cacao mooi hangen. De kleur van dit bier doet denken aan zwarte koffie

€3,50
Happy Face Dubbel

Deze Happyface Dubbel Abbey is amber kleurig en zacht bier met een duidelijke aanwezig hoparoma. Vol in de mond en een prettig en zacht lichtzoete nasmaak.

€3,50
Happy Face Kopstoot

Deze Happyface Beek Kopstoot is een zwaardere uitvoering van onze blonde tripel. Dit bier is geinfuseerd met BEEK 1 jaar vat gelagerde oude jenever. Het is een klassieke tripel met in de nasmaak de alcohol warmte van de jenever.

€4,50
Happy Face Quadrupel

Deze Happyface Quadrupel Hammer is een zwaar donker bier met een mooi balans tussen zoet en bitter en heeft een lange verwarmende nasmaak

€3,50
Happy Face Black Death

Deze Happyface Balck Death is mooi rond, vol en vooral gebalanceerd bier geworden. Met zijn 10% alcohol en de hint van vanille in de nasmaak is het bier verraderlijk gevaarlijk geworden.

€3,50
Happy Face Bock

Deze Happyface Bock is een stevige bock met tonen van caramel en een vleugje chocolade wat in balans is met een zacht bittertje. De kleur van dit bier is roodbruin

€3,50
Happy Face IPA Citra

Deze Happyface IPA Citra is een volle amberkleurige IPA met een stevig bittertje en een uitgesproken hoppige geur welke verkregen is door een flinke hoeveelheid Citrahop. Deze hop is toegevoegd tijdens de lagering.

€3,50
Happy Face Scape Goat

Deze Happyface Scape Goat is een ongefilterde Weizen-api / hobby weizen. Het typische Weizen karakter met een vol moutige mondgevoel is aangevuld met een citra en cascade dry hopping.

€3,50
Happy Face Weizen

Deze Happyface Weizen is een licht troebel geel tarwebier met een romig en zachte smaak. In de nasmaak zit een plezierige zoete beleving en een milde bitterheid.

€3,50
Happy Face Tripel

Deze Happyface tripel is een frisse blonde met een duidelijke fruitige citrus geur en lange prettige nasmaak met een bittertje van de sinaasappelschil

€3,50
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    * Gratis verzenden vanaf €100 binnen Nederland * Verbergen