Borrelz kwantroo 700 ml

Met Borrelz maak je eenvoudig zelf de lekkerste likeuren! In de flessen zitten alle ingredienten die je nodig hebt. Je hoeft zelf alleen maar je favoriete likeur toe te voegen en eens per week te schudden.

€11,95
Borrelz appellikeur 700 ml

Met Borrelz maak je eenvoudig zelf de lekkerste likeuren! In de flessen zitten alle ingrediënten die je nodig hebt. Je hoeft zelf alleen maar je favoriete likeur toe te voegen en eens per week te schudden.

€11,95
Den Ouden Advokaat amaretto

Deze Den Ouden Advokaat amaretto advokaat gemaakt door eierdooiers te mengen, suiker toe te voegen waarna deze afgemaakt wordt met een mix van kruiden, melk en ameretto. Wauw wat een mooie Advocaat

€14,95
Den Ouden Advocaat

Deze Den Ouden Advocaat naturel is een ambachtelijke advocaat zonder kleurstoffen of bewaarmiddelen.

€14,95
Hollandse stroopwafel likorette

Deze stroopwafel likorette is heerlijk als borrel, maar ook fantastisch te gebruiken in bijvoorbeeld een stroopwafel cheesecake.

€14,95
Amarguinha licor Portugues

Portugese likeur gemaakt van Amandelen. Mooi zacht zoetje en doet je denken aan Amaretto, maar dit is nog eleganter van smaak.

€15,00
Cantares de Portugal Licor de Café

De Cantares de Portugal Licor de Café is een likeur uit Portugal en heeft in de mond het gevoel alsof je 'Haagse hopjes' eet. lekker als borrelwijntje of tijdens de koffie

€19,00
Cantares de Portugal Pasteis de Nata

Wij, Portugezen, zijn van nature onrustige mensen! Land van dappere zeilers, pioniers in het verkennen van de route van de specerijen, we hebben zo nieuwe smaken aan de wereld gegeven. Onder dit motto werden de likeuren "CANTARES DE PORTUGAL" geboren.

€19,00
Cantares de Portugal Licor de chocolate

De Cantares de Portugal Licor de chocolate is in subtiliteit van chocolade en de delicatesse van kersen! ... Een perfecte harmonie met Portugese smaak!

€19,00
Limontoni

Deze met passie gemaakte Italiaanse citroenlikeur Limontoni is ambachtelijk bereid met speciaal geselecteerde Amalfi citroenen. Hangeschild en breid volgens Toni’s traditionele familierecept.

€21,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    * Gratis verzenden vanaf €100 binnen Nederland * Verbergen