Over Ons..!

Wijn en Druif is opgericht door Pascal Weidijk, een toegewijde brandweerman met een diepgewortelde passie voor wijn. Met jarenlange ervaring in het redden van levens en het dienen van de gemeenschap, brengt Pascal dezelfde toewijding en zorg naar de wereld van wijn. Pascal runt samen met Sharon de wijnwinkel. Sharon heeft een interessante carrièreswitch gemaakt, van haar vorige rol op de OK-planning in het ziekenhuis naar haar huidige baan in onze wijnwinkel. Haar ervaring op de OK-planning heeft haar geleerd hoe ze nauwkeurig moet plannen en organiseren, essentiële vaardigheden die ze nu kan toepassen in haar werk bij Wijn en Druif.

 

 

In haar vorige functie was Sharon gewend aan een snelle en gestructureerde werkomgeving, waarbij ze moest jongleren met verschillende taken en prioriteiten. Deze vaardigheden komen goed van pas in onze winkel, waar ze klanten kan helpen bij het kiezen van de perfecte fles wijn, terwijl ze tegelijkertijd de winkel organiseert en ervoor zorgt dat alles soepel verloopt. De overstap naar de wijnwereld biedt Sharon de mogelijkheid om haar passie voor wijn te delen met anderen en haar kennis op dit gebied verder te ontwikkelen. Ze kan nu mensen helpen bij het ontdekken van nieuwe wijnen, het begrijpen van verschillende druivensoorten en wijnregio's, en het vinden van de perfecte wijn voor elke gelegenheid.

 

Haar achtergrond in de gezondheidszorg heeft Sharon ook geleerd om goed met mensen om te gaan en empathisch te zijn, eigenschappen die haar van pas komen bij het werken met klanten in onze winkel. Door haar vriendelijke en gastvrije benadering kan Sharon een positieve en memorabele ervaring creëren voor elke klant die de winkel bezoekt. Al met al heeft Sharon haar professionele vaardigheden en persoonlijke passies op een slimme manier gecombineerd in haar nieuwe rol in de winkel, waardoor ze een waardevolle aanwinst is voor het team en een bron van inspiratie voor anderen die een carrièreswitch overwegen.

 

  • Onze Missie: Bij Wijn en Druif streven we ernaar om een unieke wijnervaring te bieden aan onze klanten. We geloven dat wijn meer is dan een drankje; het is een kunstvorm die verhalen vertelt, herinneringen creëert en mensen verbindt. Onze missie is om hoogwaardige wijnen uit de hele wereld aan te bieden, zorgvuldig geselecteerd op basis van hun kwaliteit, karakter en het vakmanschap van de wijnmakers.

  • Onze Selectie: Onze winkel biedt een breed scala aan wijnen, van klassieke favorieten tot verborgen juweeltjes, met een focus op biologische en duurzame opties. We werken nauw samen met kleine, onafhankelijke wijnboeren om ervoor te zorgen dat elke fles in ons assortiment met zorg en aandacht is geproduceerd.

  • Educatie en Beleving: Wij geloven in het delen van onze kennis en passie. Daarom organiseren we regelmatig wijnproeverijen om onze klanten te helpen de rijke wereld van wijn te verkennen en te waarderen. Of je nu een doorgewinterde wijnkenner bent of net begint met je wijn bij Wijn en Druif vind je altijd iets nieuws en opwindends.

 

Onze Waarden:

  • Kwaliteit: We bieden alleen wijnen aan die we zelf zouden drinken en waar we trots op zijn.
  • Duurzaamheid: We ondersteunen wijnboeren die duurzame en milieuvriendelijke praktijken toepassen.
  • Gemeenschap: Net zoals bij de brandweer geloven we in de kracht van gemeenschap en het samenbrengen van mensen. Onze winkel is een plek waar iedereen zich welkom en geïnspireerd voelt.

 

Bezoek Ons: We nodigen je uit om langs te komen in onze winkel aan de Zeestraat 16 in Beverwijk, waar je kunt genieten van een persoonlijke en gastvrije winkelervaring. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte wijn voor elke gelegenheid.

 

Contact:

 

Bij Wijn en Druif combineren we de precisie en toewijding van een brandweerman met een liefde voor wijn, om zo onze klanten de beste wijnervaring te bieden. Kom langs en ontdek onze passie voor wijn!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    * Gratis verzending v.a. €100 binnen Nederland * Verbergen