Truffel, Pesto's, Mayo en crema's
Crema al Pistacchio mini 40 gram om van te genieten als lepeldessert of als vulling voor snoep, cake, taarten en cupcakes. Ideaal voor een eenvoudig ontbijt, bijvoorbeeld op een koekje of als vulling voor een croissant
Het beste van twee werelden in één potje; de zachte smaak van aubergine en de rijke smaak van paprika. De toepassingen zijn breed, denk aan: Pizza, sandwiches of pasta.
Een hartige, rijke spread. Een perfecte krachtige basis voor pizza of sandwiches en zelfs door de couscous. Ook een goede topping voor nachos.
Deze boeren biermosterd wordt op een ambachtelijke wijze bereid door Jan Bax zelf. Ze gebruiken voor de bereiding de beste kruiden en specerijen, zodat ze een product garanderen van de hoogste kwaliteit.
Onze Rose Harissa heeft een langzaam brandende chili-hitte, uitgebalanceerd met zoete rokerigheid die elk gerecht een echte diepte van smaak geeft.
Onze Belazu Rose Harissa pesto geeft echte diepte van smaak aan elk gerecht. De naam Harissa komt van het Arabische harasa, wat 'verpletteren' of 'in stukken breken' betekent.
Deze klassieke Belazu zongedroogde tomaten pesto vermengd met zoete eiken gerookte paprika. Een klassieke mediterrane zon en half gedroogde tomaten pesto vermengd met zoete eiken gerookte paprika om een pikante smaak te produceren.
Deze zongedroogde tomaten van Belazu (Sun Dried tomato) is gemaakt met vegetarische kaas, olijfolie, kruiden en knoflook vermengd tot een rijke en veelzijdige pesto.
Deze Belazu (Artisjok met truffel) is een blend van zwarte truffels uit Piemonte, artisjokken uit Puglia. Artisjokken en Parmigiano Reggiano worden subtiel vermengd met Italiaanse zomertruffels en zwarte peper voor een elegante pesto met een volle smaak.
Deze Scyavuru pesto Trapanese pesto met kappertjes is heerlijk voor over je verse pasta of op een toastje
Deze Scyavuru pesto Isolano met o.a kappertjes is heerlijk voor over je verse pasta of op een toastje
Wilde venkel heeft een delicaat kruidige, zeer karakteristieke geur en smaak. Als je je ogen sluit, ruik je de aromatische mediterrane struikgewas op de wilde stranden van Zuid-Sicilië.
Gegrilde en zongedroogde paprika's, zwarte olijven, zongedroogde tomaten, kappertjes en citroensap worden gecombineerd om een rustieke textuur te geven die net zo perfect is voor een Frans stokbrood als voor het lepelen op kip en grillen.
Deze klassieke pesto met basilicum van Belazu is gemaakt met pijnboompitten erin. Een traditioneel Italiaans pesto-recept gemaakt met Parmigiano Reggiano, pijnboompitten en basilicum uit Veneto, een klassieke pesto.
Deze Valnerina tartufo salsa tartufata truffel saus gemaakt met olijfolie en zwarte zomertruffel gaat uitstekend op croutons, tartines, pasta en vlees- of visschotel
Streek Truffel Mayonaise met echte Truffel. Perfect bij een mooi stuk vlees. Deze mayonaise combineert ook mooi bij een broodje oude kaas, een carpaccio of een moot kabeljauw.
Wauw wat een smaaksensatie is deze Le Tamerici Mostarda di Pere (Peer). Kleine schijfjes peer die heerlijk zijn op een stukje kaas.
Het is algemeen bekend dat pistache een van de meest typische producten van Sicilië. Deze Scyavuru is een geweldige pistachecrème voor op een kaasje of toastje
Pesto van wilde paddenstoelen. Rijk en aards met truffeltonen, zes soorten wilde paddenstoelen, mascarpone en ricotta, ze geven allemaal een frisse draai aan je favoriete pastapesto.
Deze Valnerina Crema di Tartufo Estivo 70% 60g Creme van 70% gemalen zomertruffel is een sensatie door je pasta. Wauw wat een explosie
Pesto met Genovese basilicum, Reggiano 24 maanden en pijnboompitten