Broden en benodigdheden
Savoiardi lange vingers 200 gram lange vingers voor de bereiding van de klassieke Italiaanse Tiramisu
Deze mediterraanse Focaccia kaas en ui is een lekkernij afgewerkt met verschillende toppings uit eigen
bakkerijtuin
Deze mediterraanse Focaccia olijven en rozemarijn is een lekkernij afgewerkt met verschillende toppings uit eigen
bakkerijtuin
Deze mediterraanse Focaccia tomaat en rozemarijn is een lekkernij afgewerkt met verschillende toppings uit eigen
bakkerijtuin
Savoiardi lange vingers 500 gram lange vingers voor de bereiding van de klassieke Italiaanse Tiramisu
Dit suikerbrood is een zoet tarwebrood met suiker parels en een vleugje kaneel. Wauw wat een mooi zachte suikerbrood
Dit peperbrood is gemaakt van tarwe en rogge desem gevuld met verschillende pepers uit eigen
bakkerijtuin.
Deze duivekater is de trots van de Zaanstreek, het zoete feestbrood. Al 3 generaties volgens
geheel eigen geheim recept gebakken.
Dit Saens noten en vruchtenbrood is gemaakt van tarwe en rogge desembrood gevuld met zuidvruchten, hazelnoten en walnoten.
De Port Roquefort stok is gemaakt van tarwe en rogge desem gevuld met roquefort en in de port geweekte
rozijnen en stukjes walnoot
Deze krokante Pain de Moutarde gemaakt van tarwe/rogge desembrood is gevuld met komijnekaas en Zaanse mosterd. Afgewerkt met een krokante mosterd zonnepitkorstje