Pesto's
Pesto met Genovese basilicum, Reggiano 24 maanden en pijnboompitten
Pesto met Genovese basilicum, Reggiano 24 maanden en pijnboompitten
Deze zongedroogde tomaten van Belazu (Sun Dried tomato) is gemaakt met vegetarische kaas, olijfolie, kruiden en knoflook vermengd tot een rijke en veelzijdige pesto.
De vervanging van basilicum door rijke zon en halfgedroogde tomaten zorgt voor een onder
Deze klassieke pesto met basilicum van Belazu is gemaakt met pijnboompitten erin. Een traditioneel Italiaans pesto-recept gemaakt met Parmigiano Reggiano, pijnboompitten en basilicum uit Veneto, een klassieke pesto.
Onze Belazu Rose Harissa pesto geeft echte diepte van smaak aan elk gerecht. De naam Harissa komt van het Arabische harasa, wat 'verpletteren' of 'in stukken breken' betekent.
Deze klassieke Belazu zongedroogde tomaten pesto vermengd met zoete eiken gerookte paprika. Een klassieke mediterrane zon en half gedroogde tomaten pesto vermengd met zoete eiken gerookte paprika om een pikante smaak te produceren.
Pesto is een authentiek Italiaans mengsel van cashewnoten en basilicum, deze versie is verrijkt met heerlijke Parmezaanse kaas, knoflook, pijnboompitjes en walnoten.
Deze Belazu (Artisjok met truffel) is een blend van zwarte truffels uit Piemonte, artisjokken uit Puglia. Artisjokken en Parmigiano Reggiano worden subtiel vermengd met Italiaanse zomertruffels en zwarte peper voor een elegante pesto met een volle smaak.
Gegrilde en zongedroogde paprika's, zwarte olijven, zongedroogde tomaten, kappertjes en citroensap worden gecombineerd om een rustieke textuur te geven die net zo perfect is voor een Frans stokbrood als voor het lepelen op kip en grillen.
Deze Valnerina tartufo salsa tartufata truffel saus gemaakt met olijfolie en zwarte zomertruffel gaat uitstekend op croutons, tartines, pasta en vlees- of visschotel
Deze heerlijke truffelcrème is klaar voor gebruik en ideaal om gerechten mee aan te maken. Ook heerlijk op warme crostini en bruschetta.
Pesto met Genovese basilicum, Reggiano 24 maanden en pijnboompitten
Pesto met Genovese basilicum, Reggiano 24 maanden en pijnboompitten