Blogs

0% Wijnen: Wat zijn ze en hoe worden ze gemaakt?

  • Geplaatst op
  • 0
0% Wijnen: Wat zijn ze en hoe worden ze gemaakt?

Alcoholvrije wijnen worden steeds populairder en bieden een heerlijk alternatief voor wie wil genieten van de smaak van wijn zonder alcohol. Deze wijnen beginnen vaak als gewone wijnen, waarna de alcohol wordt verwijderd via technieken zoals vacuumdistillatie en omgekeerde osmose.

Hoewel wij, Pascal en Sharon, normaal gesproken de alcohol een beetje missen, hebben de Misty Cove Sauvignon Blanc 0% en Allendorf Alcoholvrije Riesling ons positief verrast met hun frisse en fruitige smaken. Beide wijnen zijn bij ons verkrijgbaar en ideaal voor wie op zoek is naar een smaakvolle alcoholvrije wijnervaring!

Een Franse Wijnavontuur in het Hart van de Belves

  • Geplaatst op
  • 0
Een Franse Wijnavontuur in het Hart van de Belves

Na een lange reis arriveerden we zaterdag in het pittoreske Belvès, een van de mooiste dorpjes van Frankrijk, badend in het warme Franse zonnetje. We hebben onze eigen wijnen meegenomen, uiteraard, want er is niets beters dan het genieten van een wijnproeverij met flessen uit onze eigen winkel. Terwijl de zon ondergaat over de oude stenen daken van Belvès, toosten we op het begin van een nieuwe culinaire en oenologische ontdekkingsreis.

Cannabis-geïnfuseerde Wijn: Een Nieuwe Trend in de Wijnwereld

  • Geplaatst op
  • 0
Cannabis-geïnfuseerde Wijn: Een Nieuwe Trend in de Wijnwereld

De wijnwereld staat nooit stil en blijft voortdurend innoveren met nieuwe smaken, stijlen en combinaties. Een van de meest verrassende trends van dit moment is cannabis-geïnfuseerde wijn. Dit spannende nieuwe product combineert de verfijning van wijn met de eigenschappen van cannabis, en biedt een geheel nieuwe ervaring voor avontuurlijke wijnliefhebbers. Maar wat houdt cannabis-geïnfuseerde wijn precies in, en waarom wint het zo snel aan populariteit?

Saldo cadeaubon controleren

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    * Gratis verzending v.a. €100 binnen Nederland * Verbergen