Rose Geranium wierrook

Heerlijk geurende Rose Geranium wierrook in een mooie geschenkverpakking. In elke verpakking zitten 30 wierrook stokjes en een mooie houder. Elk stokje brand ongeveer 35 minuten.

€4,95
Lavender Rosemary wierrook

Heerlijk geurende Lavender Rosemary wierrook in een mooie geschenkverpakking. In elke verpakking zitten 30 wierrook stokjes en een mooie houder. Elk stokje brand ongeveer 35 minuten.

€4,95
Sandalwood Spice wierrook

Heerlijk geurende Sandalwood Spice wierrook in een mooie geschenkverpakking. In elke verpakking zitten 30 wierrook stokjes en een mooie houder. Elk stokje brand ongeveer 35 minuten.

€4,95
Jasmine Tea wierrook

Heerlijk geurende Jasmine Tea wierrook in een mooie geschenkverpakking.
In elke verpakking zitten 30 wierrook stokjes en een mooie houder. Elk stokje brand ongeveer 35 minuten.

€4,95
Ocean Breeze wierrook

Heerlijk geurende Ocean Breeze wierrook in een mooie geschenkverpakking. In elke verpakking zitten 30 wierrook stokjes en een mooie houder. Elk stokje brand ongeveer 35 minuten.

€4,95
Morning blossom wierrook

Heerlijk geurende Morning Blossom wierrook in een mooie geschenkverpakking. In elke verpakking zitten 30 wierrook stokjes en een mooie houder. Elk stokje brand ongeveer 35 minuten.

€4,95
Esschert's garden Citronella Coil S

Stekende insecten en muggen kunnen worden ontmoedigd door deze citronella spiraal in de buurt van het terras op te hangen.

€6,95
Esschert's garden Citronella Coil L

Stekende insecten en muggen kunnen worden ontmoedigd door deze citronella spiraal in de buurt van het terras op te hangen. Muggen en overige insecten houden niet van de geur van brandende citronella.

€11,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    * Gratis verzenden vanaf €100 binnen Nederland * Verbergen