Wijnproeverij

Wijn en Druif verzorgt wijnproeverijen in de winkel in Beverwijk

Een wijnproeverij is niet alleen erg leerzaam, maar ook zeer smaakvol. Je kunt je eigen wijnproeverij houden door één wijnpakket te bestellen, of Wijn en Druif inschakelen voor een professionele wijnproeverij aan huis. Nodig je vrienden, familie, buren of collega's uit voor een leuke en gezellige middag of avond waarbij je wijnen leert herkennen en waarderen.

 

Proeverij thuis

 

Wijn en Druif neemt de lekkerste wijnen mee voor een wijnproeverij aan huis. Ook kun je één van de wijn proefpakketten bestellen zodat je zelf aan de slag kunt. Tijdens een wijnproeverij doe je meer dan alleen proeven. Je kijkt naar de wijn, walst deze rond in het glas, ruikt er aan, proeft goed en beoordeelt vervolgens de wijn. Zo verraadt de kleur van de wijn al hoe oud de wijn is en om welke wijn het gaat. Door de wijn te walsen komt er zuurstof bij en komen er meer aroma’s vrij. Vervolgens ruik je kort en krachtig in je glas. Zo komen er veel aroma's op hetzelfde moment in je neus. Dit is een soort voorpret op wat je zo gaat proeven. Ruikt de wijn bloemig of juist kruidig?

 

Wijnproeverij Noord Holland

 

Wijn en Druif komt bij jou thuis voor een wijnproeverij aan huis, voor een wijnproeverij in Haarlem, een wijnproeverij in Heemskerk of een wijnproeverij in Uitgeest. Wij zijn in de hele regio beschikbaar. Tijdens de wijnproeverij ga je op een professionele manier wijn proeven en beoordelen. Na de eerder genoemde stappen is het tijd om te proeven. Dit doe je door te slurpen en de wijn door je mond te laten gaan. Vervolgens kun je de wijn doorslikken en op smak beoordelen.

 

Wijn online bestellen

 

Tijdens de wijnproeverij schrijf je op wat je allemaal hebt geroken en geproefd. Welke wijn vond jij het allerlekkerst? Deze kun je uiteraard direct bij ons bestellen, zodat je er nog veel vaker van kunt genieten. Tijdens een wijnproeverij beleef je een gezellige avond in een sfeervolle setting. Het gaat niet alleen om de wijnen, maar ook dat jouw gezelschap het naar de zin heeft. Wil je liever zelf aan de slag? Dat kan met één van onze wijnproefpakketten. Bij de bestelling is ook de mogelijkheid om verschillende Franse kaasjes te bestellen of diverse Fuetworsten uit Spanje.

 

Bekijk onze proefdoos

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    * Gratis verzending v.a. €100 binnen Nederland * Verbergen