Vinedos Emiliana BIO O Cabernet Sauvignon 375ml

Biodynamisch gemaakte wijn vergist met natuurlijke gisten en dat geeft de wijn nog meer zijn regionale karakter. De wijn is vol met rijp fruit beetje boers en eucalyptus met een milde afdronk.

€4,75
Vinedos Emiliana BIO O Chardonnay

Een mengsel van citrusfruit zoals grapefruit en limoen vermengd met tropische vruchten noten. Het heeft ook zachte tonen van mokka en hazelnoot

€4,75
BIO Birds of Paradise Cabernet Sauvignon en Malbec 375 ml

In de neus stuivende tonen van cassis, diksap rode peper en paprika. In de smaak de fijne zuren van Malbec en structuur van een Cabernet, gecombineerd met intense fruitigheid en knapperige spices.

€5,95
Quinta Santa Eufemia white port 375ml

Deze heerlijke Quinta Santa Eufemia white port is een verfrissend, maar intense witte Port met duidelijke tonen van citrusfruit, lychee en groene asperges in de neus.

€6,95
Quinta Santa Eufemia Ruby 375ml

Deze port biedt verleidelijke aroma’s en smaken van rood fruit, jam, aardbei met een duidelijk kenmerk van de Touriga Nacional druif.

€6,95
Quinta Santa Eufemia Tawny 375ml

Deze Tawny Port is goudbruin van kleur, Complex en breed van geur en smaak met vanille, zoet rijp fruit zoals rode bessen en pruimen. Deze Port verkopen wij ook onder het label Santa Eufemia.

€6,95
Quinta Santa Eufemia L.B.V 375ml

Heel mooie L.B.V port van Quinta de Santa Eufemia die wordt gemaakt van 50% Touriga Nacional, 30% Tinta Roriz en 20% Touriga Franca, waarvan het merendeel van de wijnstokken negentien jaar oud zijn.

€11,95
Quinta Santa Eufemia Lagrima 500 ml

Lagrima betekent ‘tranen’ in het Portugees. De tranen van deze port zijn te zien wanneer je de port laat walsen in het glas. Er zijn dan mooie druppels te zien die langs het wijnglas naar beneden glijden.

€12,95
Quinta Santa Eufemia 10 jaar tawny 375 ml

Deze 10 Years Old Tawny Port is complex en zeer mooi in balans met karamel en vanille afkomstig van de houtrijping en gedroogde vruchten zoals pruimen en rozijnen. De afdronk is lang, complex en elegant.

€16,50
Quinta Santa Eufemia Colheita 375 ml

Deze Colheita Port is zeer zacht, verfijnd, elegant en mooi in balans met karamel, kruiden en vanille afkomstig van de houtrijping. Verder proef je rijpe gedroogde vruchten zoals pruimen en rozijnen.

€18,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    * Gratis verzending v.a. €100 binnen Nederland * Verbergen