Tomarchio organic Mandarino

Deze Tomarchio organic Mandarino is een frsidrank gemaakt met 100% Siciliaanse biologische mandarijnen. De prijs is per stuk.

€2,20
Tomarchio organic Limonata

Deze Tomarchio BIO Limonata is een frisdrank gemaakt met 100% Siciliaanse biologische citroenen. De prijs is per stuk.

€2,20
Luxe olijvenmix ontpit 50 gram

Luxe olijvenmix met Chalkidiki en Kalamata olijven met cornichons, zongedroogde tomaten, kapperappels, rode peper, knoflook en kruiden

€2,30
Havox bruchetta kruidenmix 70 gram

Deze Havox bruchetta kruidenmix 70 gram is een mix om zelf bruschetta te maken. Even aanlengen met water en laten weken, daarna extra virgin olijfolie erbij. Heerlijk op een toastje, of om vlees mee te marineren.

€3,25
Havox kruidenbotermix gedroogd 95 gram

De Havox kruidenbotermix gedroogd 95 gram is de enige echte Havox kruidenboter mix! Met dit product heb je altijd kruidenboter in huis. Mix het met halvarine, margarine of echte boter en klaar is de kruidenboter.

€3,25
Oro pate de Faisan

Deze Fazant met truffel Paté die, naast een perfecte combinatie in combinatie met sherry-wijn, geschikt is voor alle liefhebbers van de paté, zonder uitzondering vanwege het lage cholesterolgehalte.

€3,95
Luxe olijvenmix ontpit 100 gram

Luxe olijvenmix met Chalkidiki en Kalamata olijven met cornichons, zongedroogde tomaten, kapperappels, rode peper, knoflook en kruiden

€4,60
Luxe Olijvenmix

Chalkidiki en Kalamata olijven met cornichons, zongedroogde tomaten, kapperappels, rode peper, knoflook en kruiden

€4,95
Tremocos lupineboontjes (gele bonen)

Als je voortaan een schaaltje Tremocos lupineboontjes naast je glas bier ziet verschijnen, dan weet je: dat zijn ‘tremoços‘ (lupineboontjes). Heerlijk voor bij een ijskoud Superbock biertje of een overheerlijke Sagres mini.

€4,95
Valnerina tartufo salsa tartufata truffel saus

Deze Valnerina tartufo salsa tartufata truffel saus gemaakt met olijfolie en zwarte zomertruffel gaat uitstekend op croutons, tartines, pasta en vlees- of visschotel

€5,95
Contadini tomaten zongedroogd in olie 230 gram

Deze Contadini tomaten zongedroogd in olie 230 gram, van Contadini zijn lekkere Italiaanse toevoegingen. De tomaten komen daadwerkelijk uit Italië.

€6,95
Tartuforo truffels

Hele zomertruffel gesteriliseerd in water met zout. Deze truffel is praktisch en gelijk te gebruiken. Te gebruiken aan het einde van een kookproces. Een geweldige smaak volle garnering van je gerecht

€11,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    * Gratis verzenden vanaf €100 binnen Nederland * Verbergen