Hartig
Grissini zijn langwerpige knapperige stengels, die wat weg hebben van de soepstengels die wij kennen. Ze komen oorspronkelijk uit Turijn, maar worden tegenwoordig door heel Italië gegeten.
De Corona Blanca Vijgen- en Amandelcake, al meer dan dertig jaar handgemaakt met vijgen van het ras “Pajarero”, die zich onderscheiden door hun dunnere huid en bijzondere zoetheid, en de beste Spaanse amandelen.
Wanneer u graag lekkere, authentieke chips eet, is Hoeksche Chips een echte aanrader. Zij maken chips van duurzaam geteelde aardappelen van eigen bodem. Van deze aardappelen wordt chips gemaakt, die wij bakken in 100% natuurlijke zonnebloemolie.
De Prisca Chourica extra Piri Piri is een heerlijke worst gemaakt in het Noorden van Portugal, die op een natuurlijke manier is gerijpt en deze is iets pittiger dan de traditionele Chourica
Flinterdunne cracker met olijven. Slechts met een aantal ingrediënten worden deze geurige en smaakvolle crackers gemaakt.
Knapperige in de oven gebakken crackertjes, lekker met wat kaas of ander beleg, maar ook fijn zo te eten Bevat geen palmolie.
Portugese knapperige toast om te dopen in een lekkere olie of er een tapenade op te doen
Onze wilde mannenmix voor stoere mannen die van een pittige bite houden, deze mix bevat cashewnoten, amandelen, macadamia's, pinda's. Het pikante van de wasabi maakt deze mix zo speciaal!
Onze favoriete Macadamia mix is een heerlijke aanvulling bij een gezellige avond borrelen. Deze mix bevat verse macadamia-noten, amandelen, cashewnoten, hazelnoten en pecannoten en zijn gebrand in arachideolie.
Onze verse cashewnoten horen gewoon thuis op je eigen borrelplank, deze licht gezouten cashewnoten zijn gebrand in Arachideolie.
Onze huisgerookte verse amandelen zijn niet weg te denken aan de borreltafel. Deze amandelen zijn gebrand in arachideolie
Deze Jan Bax karaf boer'n pindamix 150 gram is een leuk cadeau Coronaproef, omdat ze in een glazen schenkvaasje zitten. Lekker gezouten pinda's
Deze Jan Bax karaf herbes du provence 120 gram is een leuk cadeau Coronaproef, omdat ze in een glazen schenkvaasje zitten. Lekker gezouten en gekruide pinda's
Siciliaanse bladerdeeg koekjes gevuld met een citroencreme en topping van poedersuiker