Contadini La rustica rode tomatensaus 250 gram

Deze Contadini La rustica rode tomatensaus 250 gram wordt gekweekt in open veld in onze boerderij van April tot mei. De tomaten worden in de maanden juli en augustus met de hand geplukt en worden behandeld in een ambachtelijke kunst.

€2,50
Contadini La gialla gele tomatensaus 250 gram

Deze Contadini La gialla gele tomatensaus 250 gram is een gele tomatensaus van handgeplukte gele tomaten. Heel mooi zuivere tomatensaus voor het maken van pasta

€2,95
Contadini Il alle olive Celline 250 gram

Deze Contadini Il alle olive Celline 250 gram is gemaakt van zwarte olijven. De kleine smakelijke vruchten zijn een delicatesse, die niet alleen nodig is voor de kostbare Apulische olie.

€3,50
Contadini La rustica rode tomatensaus 500 gram

Deze Contadini La rustica rode tomatensaus 500 gram wordt gekweekt in open veld in onze boerderij van April tot mei. De tomaten worden in de maanden juli en augustus met de hand geplukt en worden behandeld in een ambachtelijke kunst.

€3,50
Spaghetti integrale BIO 500 gram

Deze Spaghetti integrale BIO 500 gram is gemaakt van biologische volkoren griesmeel van biologische harde tarwe, water. Bewaar in een koele, droge plaats.

€3,95
Contadini La gialla gele tomatensaus 500 gram

Deze Contadini La gialla gele tomatensaus 500 gram wordt gekweekt in open veld in onze boerderij van April tot mei.De tomaten worden in juli en augustus met de hand geplukt en worden behandeld in een ambachtelijke kunst.

€3,95
Granoro Casarecce GLUTENVRIJ

Granoro Casarecce GLUTENVRIJ met maïsmeel en rijst

€4,00
Granoro spaghetti GLUTENVRIJ

Granoro spaghetti GLUTENVRIJ met maïsmeel en rijst

€4,00
Granoro Lasagna Glutenvrij

Granoro Glutenvrije glutenvrije lasagne met maïsmeel en rijst

€4,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    * Gratis verzenden vanaf €100 binnen Nederland * Verbergen