Contadini La rustica rode tomatensaus 250 gram

Deze Contadini La rustica rode tomatensaus 250 gram wordt gekweekt in open veld in onze boerderij van April tot mei. De tomaten worden in de maanden juli en augustus met de hand geplukt en worden behandeld in een ambachtelijke kunst.

€2,50
Contadini La gialla gele tomatensaus 250 gram

Deze Contadini La gialla gele tomatensaus 250 gram is een gele tomatensaus van handgeplukte gele tomaten. Heel mooi zuivere tomatensaus voor het maken van pasta

€2,95
Granoro Linguine

Granoro Linguine staat voor lekker, gezond en authentiek. Gemaakt van 100% topkwaliteit Italiaanse ingredienten en traditioneel verwerkt.

€2,95
Contadini Il alle olive Celline 250 gram

Deze Contadini Il alle olive Celline 250 gram is gemaakt van zwarte olijven. De kleine smakelijke vruchten zijn een delicatesse, die niet alleen nodig is voor de kostbare Apulische olie.

€3,50
Spaghetti integrale BIO 500 gram

Deze Spaghetti integrale BIO 500 gram is gemaakt van biologische volkoren griesmeel van biologische harde tarwe, water. Bewaar in een koele, droge plaats.

€3,95
Granoro Messe penne Rigate BIO

Granoro Messe penne Rigate verwijst in het Italiaans naar de ganzenveer die vroeger werd gebruikt om te schrijven en die schuin werd afgesneden om een fijne punt te verkrijgen. Mooie slanke vorm en een heerlijke BIO pasta voor jouw Italiaanse pasta

€3,95
Contadini La rustica rode tomatensaus 500 gram

Deze Contadini La rustica rode tomatensaus 500 gram wordt gekweekt in open veld in onze boerderij van April tot mei. De tomaten worden in de maanden juli en augustus met de hand geplukt en worden behandeld in een ambachtelijke kunst.

€3,95
Contadini La gialla gele tomatensaus 500 gram

Deze Contadini La gialla gele tomatensaus 500 gram wordt gekweekt in open veld in onze boerderij van April tot mei.De tomaten worden in juli en augustus met de hand geplukt en worden behandeld in een ambachtelijke kunst.

€3,95
Granoro Casarecce GLUTENVRIJ

Granoro Casarecce GLUTENVRIJ met maïsmeel en rijst

€4,00
Granoro spaghetti GLUTENVRIJ

Granoro spaghetti GLUTENVRIJ met maïsmeel en rijst

€4,00
Cascina Belvedere Arborio Risotto rijst

Deze Cascina Belvedere Arborio is één van de beste rijst soorten voor Risotto. Arboriorijst is een van de meest gebruikte rijstsoorten voor risotto. Met deze praktische versie in 500 gram biologische arboriorijst kun je duizend recepten uitproberen.

€4,95
Granoro Lasagna Glutenvrij

Granoro Glutenvrije glutenvrije lasagne met maïsmeel en rijst

€4,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    * Gratis verzending v.a. €100 binnen Nederland * Verbergen