Kaas
Castello Creamy Blue weet op een verrassende manier de smeuïgheid van een brie te combineren met de pikante, ronde bitterheid van een schimmelkaas.
Queijo fresco Matinal is een ochtendverse kaas, rijk aan eiwitten, heeft een frisse smaak en een zachte, smeuïge textuur.
Deze Bianca Murgia Burratina is handmatig geproduceerd door de buitenkant te vullen met een romige mix van mozzarella en room, ook wel stracciatella genoemd. Daarna laat men de gladde, buidelachtige burrata afkoelen en is deze klaar om verpakt te worden.
De Formaggio Langherino is een kleine kaas met een witte en zachte korst. Zacht en delicaat met de geur van warme melk en vers kreupelhout. Rijping wordt het romig en smakelijk.
Deze Cravanzina formaggio is een zachte ronde kaas (koe, schaap en geitenkaas) gepasturiseerd.
De La Tur kaas komt uit het noorden van Italië uit het gebied Piemonte. De La Tur wordt gemaakt van gethermiseerde koe-, geiten- en schapenmelk en is minimaal 10 dagen gerijpt.
Deze Royal Blue kaas is een product uit Nederland. Ambachtelijk gemaakt met een rijke smaak, pikant met een klein zoetje. Met de grote kristallen is deze krachtige kaas een must voor de echte liefhebber.
Deze Casteloes Portugese kaas is een ambachtelijk gerezen/gerijpte kaas. Zacht van structuur en goed te combineren met één van onze chutney's. Deze kaas is gemaakt van gepasteuriseerde melk, karnemelk, magere melk, stremsel, ei-lysozym en zout
Een overheerlijke kaasplank van drie mooie stukken Franse kazen. Heerlijk om zo te eten maar ook met een mooie fles wijn erbij
Deze Cerrado do Vale lepel kaas is gemaakt van 100% schapenmelk. Zachte kaas uit Portugal. Snijd de bovenkap eraf en lepel hem lekker leeg op een broodje of toastje. Eerst even op kamertemperatuur laten komen en smullen maar
Pecorino met truffel Rocca Toscana kaas Il Piacere wordt vandaag bereid volgens het oude recept van de zuivelfabriek. Pecorino wordt geproduceerd met schapenmelk van lokale boerderijen.