Kaas
Castello Creamy Blue weet op een verrassende manier de smeuïgheid van een brie te combineren met de pikante, ronde bitterheid van een schimmelkaas.
Queijo fresco Matinal is een ochtendverse kaas, rijk aan eiwitten, heeft een frisse smaak en een zachte, smeuïge textuur.
De Formaggio Langherino is een kleine kaas met een witte en zachte korst. Zacht en delicaat met de geur van warme melk en vers kreupelhout. Rijping wordt het romig en smakelijk.
De La Tur kaas komt uit het noorden van Italië uit het gebied Piemonte. De La Tur wordt gemaakt van gethermiseerde koe-, geiten- en schapenmelk en is minimaal 10 dagen gerijpt.
Deze Cravanzina formaggio is een zachte ronde kaas (koe, schaap en geitenkaas) gepasturiseerd.
Deze Casteloes Portugese kaas is een ambachtelijk gerezen/gerijpte kaas. Zacht van structuur en goed te combineren met één van onze chutney's. Deze kaas is gemaakt van gepasteuriseerde melk, karnemelk, magere melk, stremsel, ei-lysozym en zout
Ontdek de authentieke smaak van Queijo São Jorge, een Portugese kaas van rauwe koemelk uit de Azoren. Van mild romig tot intens pittig: kies jouw favoriet met 4, 7, 12 of 24 maanden rijping. Perfect voor elke kaasliefhebber!
Deze Cerrado do Vale lepel kaas is gemaakt van 100% schapenmelk. Zachte kaas uit Portugal. Snijd de bovenkap eraf en lepel hem lekker leeg op een broodje of toastje. Eerst even op kamertemperatuur laten komen en smullen maar