Famille Descombe Viognier

Betaalbare Viognier. Niet te alcoholisch, precies voldoende gewicht. Sinaasappel, abrikoos, witte perzik en vleugje musk. Mooi in balans.

€8,95
Julienas Fut de Chene

De druiven van de Julienas Fut de Chene worden met de hand geplukt. De druiven worden gekneusd en vervolgens met stok en al ingeweekt. Dit geeft toch wat structuur aan de vooral fruitige beaujolais.

€14,95
Chateau de la Terriere Brouilly

Deze Chateau de la Terriere Brouilly is een Cru-Beaujolais, zeer aromatisch, aardbei en framboos. Finesse met een minerale afdronk door granieten bodem. Meer power dan je zou verwachten.

€18,50
Corpore Sano Juliénas

Deze Corpore Sano Juliénas heeft 2 jaar in eikenvaten gerijpt. De wijn heeft veel concentratie en structuur en is in de aandronk fruitig met gedroogd fruit. Hierna gaat de wijn over naar veel kruiden zoals zoethout, rozemarijn en een hint van anijs.

€19,95
Julienas Fut de Chene 1,5L

De druiven van deze fantastische Julienas worden met de hand geplukt. De druiven worden gekneusd en vervolgens met stok en al ingeweekt. Dit geeft toch wat structuur aan de vooral fruitige beaujolais. Het is een volle, complexe wijn.

€38,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    * Gratis verzending v.a. €100 binnen Nederland * Verbergen