Gedroogde worsten
Deze Cascina Stella (al Finocchio) Venkel komt direct uit de Piemonte van Cascina Stella venkelworst Smeuïg van smaak, licht gepeperd. Heerlijk bij een Sangiovese of Grechetto.
Direct uit de Piemonte van Cascina Stella Truffelworst. Een worst gekruid met barbera, knoflook en witte truffelaroma’s. Uitzonderlijk heerlijk!
Deze Cascina Stella (Cinghiale) Wild Zwijn worst komt uit Piemonte van, bereid met het vlees van wildzwijn. Iets sterker van smaak dan gewoon varken, licht gepeperd. Heerlijk bij een Sangiovese of Grechetto.
Deze Cascina Stella picolo al Barbera is een salami van hoge kwaliteit. Deze salami wordt gekruid met Barbera van zijn eigen wijngaarden en bekroond met gemalen in een vijzel peper en knoflook.
Spaanse Fuet neutraal is een normale fuet zonder poespas. Heerlijk zijdezacht van smaak
Super zachte Spaanse fuet met knoflook. Deze fuet is in knoflook gerold en zijde zacht van smaak