Koffie / zoetig
Wie Beverwijk kent, kent natuurlijk ook de Wijkertoren. Deze prachtfles heeft een romige smaak van roomboterbabbelaars. De boterbabbelaar geeft de likeur een unieke smaak en aroma.
Siciliaanse bladerdeeg koekjes gevuld met een Cappuccinocreme en topping van poedersuiker
Siciliaanse bladerdeeg koekjes gevuld met een citroencreme en topping van poedersuiker
Siciliaanse bladerdeeg koekjes gevuld met een Hazelnoot & chocoladecreme en topping van poedersuiker
Siciliaanse bladerdeeg koekjes gevuld met een Pistachecreme en topping van poedersuiker
Deze Cantuccini Cioccolato 200 gram is het Toscaanse koekje met amandelen is heerlijk om te dopen in je koffie of likeur, maar gewoon zo opsnoepen is uiteraard ook niet erg.
Kruipolie met honingdropsmaak. Het lijkt wel hoestdrank, wat lekker zeg. Volle stroperige smaak met na iedere slok, de smaak van doe mij nog maar een slok kruipolie :)
Deze Amaretti Croccanti zijn Italiaanse amandelkoekjes. De Italiaanse amandelen worden met opgeklopt eiwit en suiker gemengd en zachtjes gebakken zodat ze krokant uit de oven komen. Heerlijk als traktatie bij een cappuccino of dessert.
Deze Amaretti Morbidi zijn zachte amandelkoekjes, de Italiaanse versie van onze bitterkoekjes. Morbidi staat voor “zacht”. De Italiaanse amandelen worden met meel, opgeklopt eiwit en suiker gemengd en zachtjes gebakken zodat ze krokant uit de oven komen.
Deze Baci di Dama zijn heerlijke Italiaanse amandelkoekjes met chocolade. Met likeur gebakken, waardoor ze een extra lekker smaak hebben. Ook wel vrouwenkusjes genoemd
Deze Cantuccini Toscani IGP 200 gram is het Toscaanse koekje met amandelen is heerlijk om te dopen in je koffie of likeur, maar gewoon zo opsnoepen is uiteraard ook niet erg.
Pasteis de nata of Pasteis de Belem (letterlijk: pasteitjes uit Belem/pasteitjes van room. Het zijn één van de bekendste gebakjes uit de Portugese keuken. Te verkrijgen in veel cafés en banketbakkerijen in Portugal en het oorspronkelijke recept is geheim.