Olijfolie, dressing & Azijn
Deze 20 jaar oude Balsamico I.G.P. wordt gekenmerkt door zijn rijke boeket aan aroma's. Je herkent de aroma's van pruimen, kersen en warme kruiden. De "Banda Rossa" rijpt in een serie antieke vaten uit de 18e eeuw.
De 15 jaar oude Giuseppe Giusti Balsamico Azijn rijpt al jaren in kleine houten vaten uit de 19e eeuw, waardoor de azijn rijk is aan houtachtige aroma's. Fantastisch over rood vleesgerechten
Deze bijzondere azijn is gemaakt van zoetere, zongedroogde druiven. Het wordt gekenmerkt door aroma's van pruimen en rood fruit met tonen van honing en vanille.
De klassieker van de familie Giusti, "Il Classico", is een zeer veelzijdige balsamicoazijn en kan zowel warm als koud worden gebruikt. Fantastisch over salades of mooi stuk vlees
Deze 6 jaar oude balsamico komt uit het oudste balsamicohuis, Giuseppe Giusti. Zes jaar in oude eikenhouten vaten. Geschikt voor warm en koud gebruik
Deze witte balsamicoazijn van Giuseppe Giustie is gemaakt van druivenmostconcentraat en witte wijnazijn. Door de zachte persing van de Trebbiano-druif komen zoete sappen vrij een heerlijke combinatie voor over de salade. In prachtige geschenkverpakking
Wauw wat een smaakexplosie krijg je met deze culinaire parels van witte Balsamico. Deze culinaire parels van lichte Balsamico zijn zachte bolletjes voor op vele gerechten. Zodra de balsamico balletjes openbarsten in je mond krijg je een smaaksensatie.
Zacht en evenwichtig, het is de ideale extra vierge olijfolie om de smaak en het aroma van elk type gerecht te verbeteren. Gemaakt van een mix van typische lokale cultivars die alleen van onze bomen komen.
Deze Quinta Santa Eufemia biologische olijfolie is een fantastische olie voor over je salade, vlees of om gewoon lekker je broodje in te dopen. (NIET OM IN TE BAKKEN)
Deze heerlijke olijfolie (Extra Virgem) in cadeauverpakking ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens erg lekker. Lekker je broodje erin dopen of om in te bakken.
Deze Druivenpitolie voor fijnproevers heeft een zachte, licht houtachtige smaak. Met de subtiele tonen van pitten, noten en boter heeft de olie een aardachtig karakter.
Deze koudgeperste Oostenrijkse Pompoenpitolie met zeer stevige, typische notensmaak. Hij past uitstekend bij salades, kazen en tonijn.