Portugal
Heerlijk zachte zoete dessertwijn. Je proeft een filmlaagje over je tong en elke slok vraagt om nog een slok.....HEERLIJK
Wauw wat een prachtige rode wijn is dit uit de Alentejo. Gemaakt van de Aragonez, Petit Verdot en Sousão. De krachtpatser met een zacht randje
Wauw wat een prachtige Dao wijn gemaakt van de Touriga Nacional en Alfrocheiro druiven. Prachtig in balans
Deze heerlijke wijn uit de DAO is op hout opgevoed en geeft wat geroosterde en zoete tonen, waardoor de wijn meer volume en gastronomisch potentieel krijgt, zonder zijn levendigheid te verliezen.
Wow wat een prachtige Vinho Verde. In de verste verte lijkt hij niet op een VInho Verde en dat maakt hem juist zo bijzonder. Prachtig glas met een exotische toets
Wow wat een prachtige Vinho Verde. In de verste verte lijkt hij niet op een VInho Verde en dat maakt hem juist zo bijzonder. Prachtig glas met een exotische toets
Fantastische rode wijn uit de Algarve. Deze wijn is gemaakt van de Touriga Nacional en Syrah druiven. Verrassend, exotisch met een vleugje hout. De ideale rode wijn met karakter
Fantastische witte wijn uit de Algarve. Deze wijn wordt gemaakt van de Síria, Encruzado en de Arinto druiven. Mooie zachte wijn. Heerlijk zo als aperitief of zeevruchten, gebakken of gegrilde vis (sardientjes) en gerecht met wit vlees.
De Vallegre Reserva Tinto geeft bij de eerste indruk rood fruit gaat gepaard met bloemige tonen en uiterst discreet eikenhout. De afdronk brengt geroosterde aroma's met zich mee.
De Flor d’Penalva reserva tinto heeft aroma's van zwarte bessen, kersen, pruimen, munt en wat vanille. Heerlijk bij een kaasplank, vlees, kip en ovenschotels. Fantastische rode wijn uit de Dao
De Flor de Penalva Dao heeft aroma's van citrus, perzik, sinaasappel en vanille. Flor de Penalva branco is een witte wijn uit het Dao gebied in Portugal. De wijn rijpt in stalen vaten. Hierdoor houdt de wijn de frisse en fruitige aroma’s van de druiven.
Deze Volte Face Reserva tinto heeft aroma's van zwarte en rode bessen, jam, kruiden, hout en wat vanille en kokos. Heerlijk bij een kaasplank met volle en pittige kazen, gegrild vlees, kip en ovenschotels.