Kaas
Castello Creamy Blue weet op een verrassende manier de smeuïgheid van een brie te combineren met de pikante, ronde bitterheid van een schimmelkaas.
Queijo fresco Matinal is een ochtendverse kaas, rijk aan eiwitten, heeft een frisse smaak en een zachte, smeuïge textuur.
De Formaggio Langherino is een kleine kaas met een witte en zachte korst. Zacht en delicaat met de geur van warme melk en vers kreupelhout. Rijping wordt het romig en smakelijk.
Deze Cravanzina formaggio is een zachte ronde kaas (koe, schaap en geitenkaas) gepasturiseerd.
De La Tur kaas komt uit het noorden van Italië uit het gebied Piemonte. De La Tur wordt gemaakt van gethermiseerde koe-, geiten- en schapenmelk en is minimaal 10 dagen gerijpt.
Deze Royal Blue kaas is een product uit Nederland. Ambachtelijk gemaakt met een rijke smaak, pikant met een klein zoetje. Met de grote kristallen is deze krachtige kaas een must voor de echte liefhebber.