Kaas
Pecorino met truffel Rocca Toscana kaas Il Piacere wordt vandaag bereid volgens het oude recept van de zuivelfabriek. Pecorino wordt geproduceerd met schapenmelk van lokale boerderijen.
Deze Cerrado do Vale lepel kaas is gemaakt van 100% schapenmelk. Zachte kaas uit Portugal. Snijd de bovenkap eraf en lepel hem lekker leeg op een broodje of toastje. Eerst even op kamertemperatuur laten komen en smullen maar
Een overheerlijke kaasplank van drie mooie stukken Franse kazen. Heerlijk om zo te eten maar ook met een mooie fles wijn erbij
Deze Casteloes Portugese kaas is een ambachtelijk gerezen/gerijpte kaas. Zacht van structuur en goed te combineren met één van onze chutney's. Deze kaas is gemaakt van gepasteuriseerde melk, karnemelk, magere melk, stremsel, ei-lysozym en zout
Deze Cravanzina formaggio is een zachte ronde kaas (koe, schaap en geitenkaas) gepasturiseerd.
De La Tur kaas komt uit het noorden van Italië uit het gebied Piemonte. De La Tur wordt gemaakt van gethermiseerde koe-, geiten- en schapenmelk en is minimaal 10 dagen gerijpt.