Delicatessen
Deze Le Tamerici Mostarda di Fichi (Vijg) is gemaakt van zwarte Turkse vijgen. Intens krachtige en rijke smaak.
Bereid met de infusie van de beste biologische theebladeren uit India en verrijkt door de combinatie van de meest karakteristieke Siciliaanse biologische citrussappen: de "Lemon of Syracuse BGA" en de Mandarijn van Ciaculli.
Dit bier is een heerlijke Franse fruitige verrassing, met een aangename body. Op eigenwijze manier gehopt met verfijnde hoppen uit de Elzas is dit een fris bier, met een verrassend lange afdronk.
Deze Tomarchio organic Limonata wordt alleen in deze regio verbouwd, met de hand geoogst en gekenmerkt door een sap dat rijk is aan vitamine C en citroenzuur.
Deze Cerrado do Vale lepel kaas is gemaakt van 100% schapenmelk. Zachte kaas uit Portugal. Snijd de bovenkap eraf en lepel hem lekker leeg op een broodje of toastje. Eerst even op kamertemperatuur laten komen en smullen maar
Een overheerlijke kaasplank van drie mooie stukken Franse kazen. Heerlijk om zo te eten maar ook met een mooie fles wijn erbij
Deze Valnerina tartufo salsa tartufata truffel saus gemaakt met olijfolie en zwarte zomertruffel gaat uitstekend op croutons, tartines, pasta en vlees- of visschotel
Deze Contadini La gialla gele tomatensaus 500 gram wordt gekweekt in open veld in onze boerderij van April tot mei.De tomaten worden in juli en augustus met de hand geplukt en worden behandeld in een ambachtelijke kunst.
Prachtige knapperige chips gemaakt van aardappelen, zeezoutkristallen en Ibericoham smaak. Dit is een klassieke Spaanse smaak in een knapperig jasje! Een fantastische gastronomische traktatie voor uw smaakpapillen.
Siciliaanse bladerdeeg koekjes gevuld met een Pistachecreme en topping van poedersuiker
Met als basis een nog relatief onbekende hopsoort zal ieder jaar een nieuw bier ontwikkeld worden. De HippeHop zal dan ook niet stijlvast zijn. Dat resulteert dit jaar in een Black IPA die gebrouwen is met de Mistral hop uit de Elzas.
Savoiardi lange vingers 200 gram lange vingers voor de bereiding van de klassieke Italiaanse Tiramisu