Delicatessen
Frisse, lichte smaak met een evenwichtige mix van moutzoetheid en een subtiele hopbitterheid. De citrusachtige tonen en bloemige hints zorgen voor een dorstlessende ervaring, terwijl de korte, milde afdronk uitnodigt tot een volgende slok.
Super Bock heeft een lichte, verfrissende smaak met subtiele mouttonen en een vleugje hopbitterheid. Het biedt een zachte afdronk met een aangenaam bloemig en licht fruitig karakter, perfect in balans en dorstlessend
Laurierblaadjes om soepen, stoofschotels en sauzen op smaak te brengen. De sleutel tot het succesvol gebruiken van laurierblaadjes in de keuken is om ze te beschouwen als een specerij in plaats van een kruid.
Frisse, lichte smaak met een evenwichtige mix van moutzoetheid en een subtiele hopbitterheid. De citrusachtige tonen en bloemige hints zorgen voor een dorstlessende ervaring, terwijl de korte, milde afdronk uitnodigt tot een volgende slok.
Super Bock heeft een lichte, verfrissende smaak met subtiele mouttonen en een vleugje hopbitterheid. Het biedt een zachte afdronk met een aangenaam bloemig en licht fruitig karakter, perfect in balans en dorstlessend
Pasteis de nata of Pasteis de Belem (letterlijk: pasteitjes uit Belem/pasteitjes van room. Het zijn één van de bekendste gebakjes uit de Portugese keuken. Te verkrijgen in veel cafés en banketbakkerijen in Portugal en het oorspronkelijke recept is geheim.
Birra Moretti L'Autentica heeft een gebalanceerd smaakprofiel: lichtzoet met tonen van graan en honing, subtiel kruidig en een zachte bitterheid in de afdronk. Het is verfrissend, soepel en ideaal voor liefhebbers van een klassieke Italiaanse lager.
Super Bock Stout heeft een rijke, volle smaak met tonen van geroosterde koffie en donkere chocolade. De lichte zoetheid van karamel en een subtiele fruitigheid maken het geheel complex. De afdronk is zijdezacht en verwarmend.
Saffraan geeft kleur en aroma aan rijstgerechten, pasta, curry, paella en mosselen. Ideaal om de smaak van vissoepen te versterken.
Kruidnagel deze specerij past goed in stoofgerechten, wild, kruidendranken en rodekool. In de Nederlandse keuken wordt gemalen kruidnagel ook in koek gebruikt.