Wijnen bij gevogelte
Deze Jordan unoaked Chardonnay heeft een frisse neus met daarin limoen, wat rijper geel fruit en noten. In de mond frisse zuren die voor een aangename afdronk zorgen.
Deze Butterfield Station pinot Noir heeft in de neus aardbeien, pruimen, kersen, bruine suiker en kruiden. Het is een zeer sappige wijn met veel rood fruit (aardbeien, kersen) aangevuld met zoete specerijen.
Deze Cavino Pandora red heeft een robijnrode kleur. Fruit als kersen en bramen. Zachte, soepele tannines en een kleine hoeveelheid restsuiker, maken deze wijn toegankelijk en voor iedereen geschikt. De wijn heeft een redelijk laag alcoholpercentage.
De druiven van de Julienas Fut de Chene worden met de hand geplukt. De druiven worden gekneusd en vervolgens met stok en al ingeweekt. Dit geeft toch wat structuur aan de vooral fruitige beaujolais.
Deze Guerrieri Colli Pesaresi Sangiovese is een mooi jonge, maar vooral volle en robijnrode wijn. Deze rode wijn kenmerkt zich door een aroma van kruiden en kersen. Deze wijn combineert uitstekend met pasta of kan perfect als borrelwijn.
Siciliaanse witte wijn van de nog wat onbekende, maar steeds geliefdere Grillo druif. De kleur is geel als de zon. De wijn heeft geuren van verrukkelijk tropisch fruit als mango, papaja en pompelmoes, maar ook jasmijn en andere witte bloemen.