Wijnen bij gevogelte
Féraud Grande Cuvée heeft een diep donkere kleur met paarse schitteringen. De rijke aroma’s onthullen tonen van zwart fruit, verse kruiden en vanille.
Deze Butterfield Station pinot Noir heeft in de neus aardbeien, pruimen, kersen, bruine suiker en kruiden. Het is een zeer sappige wijn met veel rood fruit (aardbeien, kersen) aangevuld met zoete specerijen.
Deze harmonieuze Welschriesling van Weingut Matthias Beyer heeft meerlagige fruitaroma's, fijn kruidig, evenwichtige smaken, afdronk met stevige dichtheid en lengte, elegante wijn met veel charme en levensvreugde.
De druiven van de Julienas Fut de Chene worden met de hand geplukt. De druiven worden gekneusd en vervolgens met stok en al ingeweekt. Dit geeft toch wat structuur aan de vooral fruitige beaujolais.
Deze wijnen van oude stokken worden biologisch bewerkt, en worden met de hand geplukt waarna deze in betonnen tanks worden gevinifieerd.
Een Chileense Chardonnay met subtiel hout. De wijn heeft een goudgele kleur en veel fruit in de geur en smaak: abrikoos, perzik, grapefruit en tropisch fruit als ananas, banaan en passievrucht.