Wijnen bij vleesgerechten
Deze Zweigelt van Weingut Matthias Beyer is licht van kleur, sprankelend robijnrood, fruitig bouquet van kersen, bessen, subtiele kruiden, soepele body omgeven door zachte tannines, goed in balans, aangename afdronk.
Deze Gruner Veltliner Klassik van Weingut Matthias Beyer is helder en licht geelgroen van kleur, mix van appel en ananas, in de mond een goede zuurstructuur waardoor de typische peper lang in de afdronk blijft hangen.
Een zeer geliefde wijn van de klassieke Bordeaux-druif Malbec. In twee woorden te omschrijven als: zwoel en zacht. Met een donkere paarsrode kleur. In de geur bakken met rijp fruit: pruimen, kersen en bramen.
Deze smaakvolle Serre dei Roveri Appassimento met een donkerpaarse kleur. De geuren knallen uit het glas: kersen, leer, tabak, eikenhout en specerijen. Krachtig van smaak, fluweelzacht van karakter en prachtig van lengte.
Deze Nemea reserve heeft veel hout in de neus van vanille, roomboter tot toffee. Lichte tonen van cederhout. Volle wijn met zachte, geïntegreerde tannines. In de smaak rood fruit van wilde bessen.
De Nemea grande reserve is een complexe wijn met gedroogd rijp fruit als pruimen. Tonen van het nieuwe hout zoals zoethout en vanille. In de smaak cacao, rijp fruit en zachte taninnes.