Wijnen bij wildgerechten
Klassieke Serre dei Roveri Barolo Riserva met een mooi ontwikkelde baksteenrode kleur. Gracieuze wijn met een bouquet van rood kersenfruit, viooltjes en specerijen. In de mond rijk, vol en met krachtige, zijdezachte tannines.
Deze Sebastian Erbeldinger spatburgunder is een soepel en zachte pinot noir. Delicaat aroma van hout zoals vanille en specerijen als zoethout. Een complexe wijn in de neus en in de smaak. Fruit van zwarte kersen.
Deze Nemea reserve heeft veel hout in de neus van vanille, roomboter tot toffee. Lichte tonen van cederhout. Volle wijn met zachte, geïntegreerde tannines. In de smaak rood fruit van wilde bessen.
Deze Nebla Ribera del Duero heeft een dieprode kleur met paarse tinten. De aroma's brengen een mix van rijp, rood fruit naar voren. De houtlagering geeft de wijn de vanille smaak die goed in balans is.
Deze Luzon Por Ti Monastrell Cabernet Sauvignon is diepdonker rood. In de neus veel rijp fruit, rode bessen en specerijen. In de mond cacao. toasty eiken, gestructureerd met rijpe, zoete tannines. Vol en elegant.
Deze Lealtanza Rioja Club reserva is in de mond vlezig en elegant, glad en fluwelig met een zeer goede zuurgraad en structuur. Aangename afdronk. Zeer geschikt voor gerechten met intense smaken zoals barbecue, rood vlees en gegrild lamsvlees.