Delicatessen
Een mooie frisse Session IPA. Ondanks het lage alcoholpercentage heeft deze toch een mooie body door het gebruik van 75% regionaal geteelde en vermoute gerst. Bij het inschenken vormt zich een stevige helder witte schuimkraag.
Dit volmoutige bier heeft een redelijk bittere afdronk die gevolgd wordt door een aangename droppige smaak. De smaak van Laurier is op subtiele wijze in dit bier verwerkt. Bij het inschenken vormt zich een stevige lichtbruine schuimkraag.
Deze Quadrupel heeft dan ook een volle dikke body met een neus en mond vol heerlijke aroma’s. Een echt genietbier van 10% alcohol
De combinatie van de aangename bitter, het lichte zoetje en de toets van whisky en frans eiken (vanille) maken dit tot een complex maar gevaarlijk lekker alcoholwarmend bier. Bij het inschenken vormt zich een licht bruine schuimkraag.
Bij het inschenken vormt zich een stevige crème-kleurige schuimkraag. Dit lichtvoetige bier heeft een wat zoete en licht bittere afdronk die gevolgd wordt door een aangename chocolade smaak. De smaak van rookmout is op subtiele wijze in dit bier verwerkt.
Dit licht getinte bier leent zich prima voor een zomers terrasje. De frisse smaak en het lage alcoholpercentage maken dit een heerlijke dorstlesser.
Hopsoorten uit de Elzas en de subtiele toets van de kruiden maken van deze Sterke Saison een stevige jongen. Fris en fruitig in de smaak welke zich ontwikkelt naar een mooie droge nasmaak met een duidelijk bittertje.
Jubileumbier (Weizen Chocolate Doppelbock). Dit bier is een stevige Weizen Doppelbock waarbij tijdens het brouwen substantieel meer chocolademout is gebruikt.
Bij het inschenken vormt zich een mooie romige licht beige/bruine schuimkraag.
Gegrilde en zongedroogde paprika's, zwarte olijven, zongedroogde tomaten, kappertjes en citroensap worden gecombineerd om een rustieke textuur te geven die net zo perfect is voor een Frans stokbrood als voor het lepelen op kip en grillen.
Deze klassieke pesto met basilicum van Belazu is gemaakt met pijnboompitten erin. Een traditioneel Italiaans pesto-recept gemaakt met Parmigiano Reggiano, pijnboompitten en basilicum uit Veneto, een klassieke pesto.
Deze klassieke Belazu zongedroogde tomaten pesto vermengd met zoete eiken gerookte paprika. Een klassieke mediterrane zon en half gedroogde tomaten pesto vermengd met zoete eiken gerookte paprika om een pikante smaak te produceren.