Delicatessen
De Ramirez Bacalhau is de klassieke Bacalhau geserveerd in smaakvolle natuurlijke olijfolie, een fijne versie van de populaire vis, heerlijk voor op een toastje of op je brood of bij de borrel
Deze Quinta Santa Eufemia biologische olijfolie is een fantastische olie voor over je salade, vlees of om gewoon lekker je broodje in te dopen. (NIET OM IN TE BAKKEN)
Deze heerlijke olijfolie (Extra Virgem) in cadeauverpakking ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens erg lekker. Lekker je broodje erin dopen of om in te bakken.
Als je liefhebber bent van chips en van truffel dan is dit de ideale combinatie. Wat een voortreffelijke combinatie. Alles klopt aan dit product, een mooie uitstraling van zak en zeker de inhoud die dit compleet maakt.
Deze heerlijke chips is gemaakt van aardappelen en zwarte knoflook met azijn. Heerlijke smaak en ook nog eens verpakt in een fantastische zak.
Een lekkere aardappelchip, gebakken in vierge olijfolie met zout uit het prachtige Sanlúcar, Andalusië.
Prachtige knapperige chips gemaakt van aardappelen, zeezoutkristallen en Ibericoham smaak. Dit is een klassieke Spaanse smaak in een knapperig jasje! Een fantastische gastronomische traktatie voor uw smaakpapillen.
Heerlijk knapperige chips met Foie Gras smaak! Kwaliteit, traditie, kunst en passie zijn de ingrediënten van deze aardappelchips
Heerlijke Spaanse chips met zeezout en balsamico (wijn) azijn. Ontdek een heerlijk nieuw chipje met een zoetzure smaakbeleving.
Heerlijk knapperige chips met Manchego kaas smaak! Kwaliteit, traditie, kunst en passie zijn de ingrediënten van deze aardappelchips, welke, samen met de beste natuurlijke ingrediënten worden gemaakt.
Queijo fresco Matinal is een ochtendverse kaas, rijk aan eiwitten, heeft een frisse smaak en een zachte, smeuïge textuur.
De Prisca Chourica traditional is een heerlijke worst gemaakt in het Noorden van Portugal, die op een natuurlijke manier is gerijpt.
De Prisca Chourica extra Piri Piri is een heerlijke worst gemaakt in het Noorden van Portugal, die op een natuurlijke manier is gerijpt en deze is iets pittiger dan de traditionele Chourica
Traditioneel dun gesneden hammetje van het varken uit Portugal. Lekker samen met meloen als voorgerecht, of bij de borrel.
Pasteis de nata of Pasteis de Belem (letterlijk: pasteitjes uit Belem/pasteitjes van room. Het zijn één van de bekendste gebakjes uit de Portugese keuken. Te verkrijgen in veel cafés en banketbakkerijen in Portugal en het oorspronkelijke recept is geheim.
Deze koudgeperste Oostenrijkse Pompoenpitolie met zeer stevige, typische notensmaak. Hij past uitstekend bij salades, kazen en tonijn.
Zacht en evenwichtig, het is de ideale extra vierge olijfolie om de smaak en het aroma van elk type gerecht te verbeteren. Gemaakt van een mix van typische lokale cultivars die alleen van onze bomen komen.
Deze boeren biermosterd wordt op een ambachtelijke wijze bereid door Jan Bax zelf. Ze gebruiken voor de bereiding de beste kruiden en specerijen, zodat ze een product garanderen van de hoogste kwaliteit.
Portugese knapperige toast om te dopen in een lekkere olie of er een tapenade op te doen
Deze Cantuccini Toscani IGP 200 gram is het Toscaanse koekje met amandelen is heerlijk om te dopen in je koffie of likeur, maar gewoon zo opsnoepen is uiteraard ook niet erg.
Deze Baci di Dama zijn heerlijke Italiaanse amandelkoekjes met chocolade. Met likeur gebakken, waardoor ze een extra lekker smaak hebben. Ook wel vrouwenkusjes genoemd
Deze Amaretti Morbidi zijn zachte amandelkoekjes, de Italiaanse versie van onze bitterkoekjes. Morbidi staat voor “zacht”. De Italiaanse amandelen worden met meel, opgeklopt eiwit en suiker gemengd en zachtjes gebakken zodat ze krokant uit de oven komen.
Deze Amaretti Croccanti zijn Italiaanse amandelkoekjes. De Italiaanse amandelen worden met opgeklopt eiwit en suiker gemengd en zachtjes gebakken zodat ze krokant uit de oven komen. Heerlijk als traktatie bij een cappuccino of dessert.
Sardine pasta. Om in brood of crackers te smeren en uiteraard lekker bij een wijntje