Delicatessen
Siciliaanse bladerdeeg koekjes gevuld met een citroencreme en topping van poedersuiker
Grissini zijn langwerpige knapperige stengels, die wat weg hebben van de soepstengels die wij kennen. Ze komen oorspronkelijk uit Turijn, maar worden tegenwoordig door heel Italië gegeten.
Jubileumbier (Weizen Chocolate Doppelbock). Dit bier is een stevige Weizen Doppelbock waarbij tijdens het brouwen substantieel meer chocolademout is gebruikt.
Bij het inschenken vormt zich een mooie romige licht beige/bruine schuimkraag.
De zachte Cascina Stella Barolo, vermengd met fijne Barolo-wijn en verse knoflook, afgewerkt met een zorgvuldige en zorgvuldige veroudering, keert terug naar de mond een Salame al Barolo met een intens aroma en een unieke en aanhoudende smaak.
Bij het inschenken vormt zich een stevige crème-kleurige schuimkraag. Dit lichtvoetige bier heeft een wat zoete en licht bittere afdronk die gevolgd wordt door een aangename chocolade smaak. De smaak van rookmout is op subtiele wijze in dit bier verwerkt.
Deze lichtzoete Crema di Frutta mango van mango met 40% vruchtvlees is perfect te gebruiken in een groene of pasta salade met gerookte zalm of garnalen.
Deze volfruitig Framboos balsamico azijn, stemmig in het zurenspel met grote vruchtzoetheid. De topfavoriet bij (zomerse) salades.
Deze Italiaanse olijfolie met basilicum heeft de lekkere smaak van verse basilicum en is een echte allrounder in de mediterraanse keuken. Te gebruiken voor onder andere pesto, antipasti, salades en marinades.
Deze Spaghetti integrale BIO 500 gram is gemaakt van biologische volkoren griesmeel van biologische harde tarwe, water. Bewaar in een koele, droge plaats.
Deze zongedroogde tomaten van Belazu (Sun Dried tomato) is gemaakt met vegetarische kaas, olijfolie, kruiden en knoflook vermengd tot een rijke en veelzijdige pesto.
Streek Truffel Mayonaise met echte Truffel. Perfect bij een mooi stuk vlees. Deze mayonaise combineert ook mooi bij een broodje oude kaas, een carpaccio of een moot kabeljauw.
Heerlijk knapperige chips met Manchego kaas smaak! Kwaliteit, traditie, kunst en passie zijn de ingrediënten van deze aardappelchips, welke, samen met de beste natuurlijke ingrediënten worden gemaakt.
Deze 6 jaar oude balsamico komt uit het oudste balsamicohuis, Giuseppe Giusti. Zes jaar in oude eikenhouten vaten. Geschikt voor warm en koud gebruik
Laurierblaadjes om soepen, stoofschotels en sauzen op smaak te brengen. De sleutel tot het succesvol gebruiken van laurierblaadjes in de keuken is om ze te beschouwen als een specerij in plaats van een kruid.
Siciliaanse bladerdeeg koekjes gevuld met een Hazelnoot & chocoladecreme en topping van poedersuiker
Deze boeren biermosterd wordt op een ambachtelijke wijze bereid door Jan Bax zelf. Ze gebruiken voor de bereiding de beste kruiden en specerijen, zodat ze een product garanderen van de hoogste kwaliteit.
Deze Le Tamerici Mostarda di Fichi (Vijg) is gemaakt van zwarte Turkse vijgen. Intens krachtige en rijke smaak.
Ze komt oorspronkelijk uit Ribera en is over de hele wereld bekend als "de Siciliaanse Blonde", dankzij de zeer aangename smaak en het blonde, pitloze vruchtvlees!
Deze Jan Bax karaf boer'n pindamix 150 gram is een leuk cadeau Coronaproef, omdat ze in een glazen schenkvaasje zitten. Lekker gezouten pinda's
Deze Jan Bax karaf herbes du provence 120 gram is een leuk cadeau Coronaproef, omdat ze in een glazen schenkvaasje zitten. Lekker gezouten en gekruide pinda's
Deze Contadini Il alle olive Celline 250 gram is gemaakt van zwarte olijven. De kleine smakelijke vruchten zijn een delicatesse, die niet alleen nodig is voor de kostbare Apulische olie.
Hopsoorten uit de Elzas en de subtiele toets van de kruiden maken van deze Sterke Saison een stevige jongen. Fris en fruitig in de smaak welke zich ontwikkelt naar een mooie droge nasmaak met een duidelijk bittertje.
Onze favoriete Macadamia mix is een heerlijke aanvulling bij een gezellige avond borrelen. Deze mix bevat verse macadamia-noten, amandelen, cashewnoten, hazelnoten en pecannoten en zijn gebrand in arachideolie.