Delicatessen
Deze ambachtelijk Torrone Limoncello nougat is een lust op iedereen zijn koffietafel. Heerlijke ambachtelijke nougat met Limoncello smaak
Voor onze BIO Mandarijn hebben we gekozen voor het sap van de "Late Mandarijn van Ciaculli", die zijn naam dankt aan het dorp waar het werd ontdekt en aan de rijpingstijd, later dan de meer gebruikelijke variëteiten.
Savoiardi lange vingers 200 gram lange vingers voor de bereiding van de klassieke Italiaanse Tiramisu
Pesto met Genovese basilicum, Reggiano 24 maanden en pijnboompitten
Deze Tomarchio organic Limonata wordt alleen in deze regio verbouwd, met de hand geoogst en gekenmerkt door een sap dat rijk is aan vitamine C en citroenzuur.
Savoiardi lange vingers 400 gram lange vingers voor de bereiding van de klassieke Italiaanse Tiramisu
De combinatie van de aangename bitter, het lichte zoetje en de toets van whisky en frans eiken (vanille) maken dit tot een complex maar gevaarlijk lekker alcoholwarmend bier. Bij het inschenken vormt zich een licht bruine schuimkraag.
De Formaggio Langherino is een kleine kaas met een witte en zachte korst. Zacht en delicaat met de geur van warme melk en vers kreupelhout. Rijping wordt het romig en smakelijk.
Deze Cravanzina formaggio is een zachte ronde kaas (koe, schaap en geitenkaas) gepasturiseerd.
Pecorino met truffel Rocca Toscana kaas Il Piacere wordt vandaag bereid volgens het oude recept van de zuivelfabriek. Pecorino wordt geproduceerd met schapenmelk van lokale boerderijen.
De La Tur kaas komt uit het noorden van Italië uit het gebied Piemonte. De La Tur wordt gemaakt van gethermiseerde koe-, geiten- en schapenmelk en is minimaal 10 dagen gerijpt.
Deze Contadini tomaten zongedroogd in olie 230 gram, van Contadini zijn lekkere Italiaanse toevoegingen. De tomaten komen daadwerkelijk uit Italië.
Deze Druivenpitolie voor fijnproevers heeft een zachte, licht houtachtige smaak. Met de subtiele tonen van pitten, noten en boter heeft de olie een aardachtig karakter.
Deze koudgeperste Oostenrijkse Pompoenpitolie met zeer stevige, typische notensmaak. Hij past uitstekend bij salades, kazen en tonijn.
Deze Spaanse olijfolie met Toscaanse kruiden is heerlijk om bijvoorbeeld als brooddipper te gebruiken of over salades.
Bakken in deze Italiaanse knoflookolie is hetzelfde als rijden in een mooie auto. Wauw wat een heerlijke knoflookbakolie is dit. Met deze olie maak je elk gerecht lekker
Ieder gerecht wordt mooier met deze Italiaanse truffel bakolie. Wij hebben er niet meer aan toe te voegen......probeer het en laat je meeslepen richting Italië
Deze lichtzoete Crema di Frutta mango van mango met 40% vruchtvlees is perfect te gebruiken in een groene of pasta salade met gerookte zalm of garnalen.
Deze zoetzure crema balsamico dadel en vijgen met dadelsiroop en vijgenextracten. Bijzonder geschikt voor het verfijnen van sauzen, saladedressings (zelfs kinderen houden zo van salade!) en nagerechten. Gebruik ook bij een kaasplankje.
Deze volfruitig Framboos balsamico azijn, stemmig in het zurenspel met grote vruchtzoetheid. De topfavoriet bij (zomerse) salades.
De Crema balsamico classico is een klassieke Balsamico Crema met evenwichtige zoeten en zuren. Te gebruiken voor het afronden van diverse sauzen, dressings of verschillende gerechten.
De fruitige smaak van de Crema azijn Williams peer, gecombineerd met milde witte wjinazijn maakt deze crema overheerlijk voor hartige of fruitige salades. Tip: combineer deze azijn eens met notenolie.
Deze fruitpulpazijn Crema di frutta tomaat, met 22,5% vruchtvlees. Het is een pittige toevoeging aan dressings of sauzen, of maak er eens limonade mee! Ook heerlijk om een Bloody Mary mee op smaak te brengen.
Proef aardbeien eens op een andere manier zoals deze witte wijnazijn met aardbei. De zoete fruitsmaak past goed bij pittige slasoorten zoals rucola of bij fruitsalades.