Wijnen bij vleesgerechten
Een zeer geliefde wijn van de klassieke Bordeaux-druif Malbec. In twee woorden te omschrijven als: zwoel en zacht. Met een donkere paarsrode kleur. In de geur bakken met rijp fruit: pruimen, kersen en bramen.
Deze Pinot Grigio is een volle en fruitige cépagewijn, intens en aangenaam fris. In combinatie met groentesoepen, risotto's, vis en wit vlees, brengt Casalforte Pinot Grigio zijn citrus- en balsamico-tonen naar voren en begeleidt de hele maaltijd in stijl
Een Chileense Chardonnay met subtiel hout. De wijn heeft een goudgele kleur en veel fruit in de geur en smaak: abrikoos, perzik, grapefruit en tropisch fruit als ananas, banaan en passievrucht.
Deze Nemea reserve heeft veel hout in de neus van vanille, roomboter tot toffee. Lichte tonen van cederhout. Volle wijn met zachte, geïntegreerde tannines. In de smaak rood fruit van wilde bessen.
Deze smaakvolle Serre dei Roveri Appassimento met een donkerpaarse kleur. De geuren knallen uit het glas: kersen, leer, tabak, eikenhout en specerijen. Krachtig van smaak, fluweelzacht van karakter en prachtig van lengte.
De Dornier Cocoa Hill Red toont aroma's van zwart en rood fruit, peper en een vleugje kruiden. De smaak is smaakvol en goed uitgebalanceerd met puur fruit, frisse zuren en fijne tannines en een aanhoudende afdronk.