Wijnen bij vleesgerechten
Deze Pinot Grigio is een volle en fruitige cépagewijn, intens en aangenaam fris. In combinatie met groentesoepen, risotto's, vis en wit vlees, brengt Casalforte Pinot Grigio zijn citrus- en balsamico-tonen naar voren en begeleidt de hele maaltijd in stijl
Een Chileense Chardonnay met subtiel hout. De wijn heeft een goudgele kleur en veel fruit in de geur en smaak: abrikoos, perzik, grapefruit en tropisch fruit als ananas, banaan en passievrucht.
Deze Nebla Verdejo is zeer aantrekkelijke strogele wijn met groene tinten. Een bouquet van venkel en vers gemaaid gras maar ook met volop tropisch fruit(ananas en mango). De afdronk is vol rond en fruitig.
De druiven van de Julienas Fut de Chene worden met de hand geplukt. De druiven worden gekneusd en vervolgens met stok en al ingeweekt. Dit geeft toch wat structuur aan de vooral fruitige beaujolais.
Deze Bodegas del Medievo Rioja Crianza bevat gedroogd fruit van pruimen. Hij heeft houttonen van vanille en kruidnagel en geuren van toast. Pruimen, cederhout, vanille in de smaak.
Deze Nemea reserve heeft veel hout in de neus van vanille, roomboter tot toffee. Lichte tonen van cederhout. Volle wijn met zachte, geïntegreerde tannines. In de smaak rood fruit van wilde bessen.