Wijnen bij wildgerechten
Deze Ciu Ciu Gotico Rosso Piceno Superiore is diep robijnrode van kleur met paarse tinten, is goed om gedronken te worden na het derde jaar van veroudering.
Deze Festivo wijn is gemaakt van 100% Castelao. Deze druiven komen van 60 jaar oude wijnstokken en worden handmatig geplukt. Na de fermentatie volgt houtrijping van 5 maanden op gebruikte Frans eiken vaten.
Deze Nebla Ribera del Duero heeft een dieprode kleur met paarse tinten. De aroma's brengen een mix van rijp, rood fruit naar voren. De houtlagering geeft de wijn de vanille smaak die goed in balans is.
De druiven van de Julienas Fut de Chene worden met de hand geplukt. De druiven worden gekneusd en vervolgens met stok en al ingeweekt. Dit geeft toch wat structuur aan de vooral fruitige beaujolais.
Deze Nemea reserve heeft veel hout in de neus van vanille, roomboter tot toffee. Lichte tonen van cederhout. Volle wijn met zachte, geïntegreerde tannines. In de smaak rood fruit van wilde bessen.
Deze Sebastian Erbeldinger spatburgunder is een soepel en zachte pinot noir. Delicaat aroma van hout zoals vanille en specerijen als zoethout. Een complexe wijn in de neus en in de smaak. Fruit van zwarte kersen.