Biologische wijnen
Heerlijke zomerwijn met in de neus Peer, meloen, limoen en subtiele tonen van wilde bloemen. Elegante wijn met verfrissende zuren. Laat de zomer maar komen
Deze rose "Cuvée Jules" van Domaine de Marotte is heel bijzonder voor dit gebied. Voornamelijk worden hier wijnen gemaakt van de Mourvedre druif. In de geur herken je aroma’s van rood fruit zoals aardbei en framboos maar ook wat vanille en laurier.
Warm en rijp, zuidelijke kruiden, chocola, zoete kersen, koffie, leer, stevig en zwoel, volle en rijpe smaak, rond en soepel, zoet fruit, met een zachte finale, een vleugje zoet door het licht indrogen van de druiven.
Onwijs goed gemaakte Verdejo met balans, intensiteit en verfijning met snoepig fruit in de neus als peer en lychee. Fijne kruiden zoals anijs en venkel, met nuances van acacia bloemen.
Deze Ciu Ciu Oris Falerio heeft een delicate, strogele kleur met groene tinten die de lichte zuurgraad en frisheid benadrukken. Het boeket is zoet met een fruitige en witte bloemengeur. De smaak is fris en licht bitter.
Een heerlijke 0% Sauvignon Blanc met een levendige en verfrissende smaak. Je proeft rijp zoet fruit zoals lychee, perzik en nectarine.
De wijn komt uit het koele Cassablanca Valley, de wijn is natuurlijk vergist en de druiven zijn biodynamisch verbouwt.
De typisch Argentijnse druif Malbec is de grens overgestoken naar Chili. Het resultaat bij deze Vinedos Emiliana BIO O Malbec mag er zijn. Intens robijnrood van kleur.
Luchtige Merlot met de kleur van rode pruimen. Aromatisch fruit in het glas: bessen, bramen, kersen, aardbeien en pruimen. Samengesmolten met kruiden en wat tabak en vanille. Subtiele fluwelige tannines, milde zuren, gemakkelijk drinken.
Robuuste rode wijn met zachte tannines, gebalanceerd en een lange afdronk. Zuiver rood fruit met noten van cacao en specerijen in de neus.
In de mond frisheid en evenwicht, door de zuurgraad van de wijn, en, anderzijds, haar zoetheid. Minerale tonen met fruit, zoals perzik en limoen
Geroosterde noten gegeven door hout en een vleugje kruiden, het belangrijkste kenmerk van de Carmenere. Deze wijn past perfect bij pasta gerechten met pittige sauzen, rood en wit vlees en pate.