Delicatessen
De Filetes de Sardinha zijn de klassieke sardines geserveerd in smaakvolle natuurlijke olijfolie, een fijne versie van de populaire vis, doordat de sardines ontgraat zijn hoef je ze alleen op je brood te leggen.
De Formaggio Langherino is een kleine kaas met een witte en zachte korst. Zacht en delicaat met de geur van warme melk en vers kreupelhout. Rijping wordt het romig en smakelijk.
Deze volfruitig Framboos balsamico azijn, stemmig in het zurenspel met grote vruchtzoetheid. De topfavoriet bij (zomerse) salades.
Een overheerlijke kaasplank van drie mooie stukken Franse kazen. Heerlijk om zo te eten maar ook met een mooie fles wijn erbij
Super zachte Spaanse fuet met chorizo. Deze fuet is met chorizosmaak en zijde zacht.
Super zachte Spaanse fuet met knoflook. Deze fuet is in knoflook gerold en zijde zacht van smaak
Spaanse Fuet neutraal is een normale fuet zonder poespas. Heerlijk zijdezacht van smaak
Onze huisgerookte verse amandelen zijn niet weg te denken aan de borreltafel. Deze amandelen zijn gebrand in arachideolie
Deze bijzondere azijn is gemaakt van zoetere, zongedroogde druiven. Het wordt gekenmerkt door aroma's van pruimen en rood fruit met tonen van honing en vanille.
De 15 jaar oude Giuseppe Giusti Balsamico Azijn rijpt al jaren in kleine houten vaten uit de 19e eeuw, waardoor de azijn rijk is aan houtachtige aroma's. Fantastisch over rood vleesgerechten
Deze 20 jaar oude Balsamico I.G.P. wordt gekenmerkt door zijn rijke boeket aan aroma's. Je herkent de aroma's van pruimen, kersen en warme kruiden. De "Banda Rossa" rijpt in een serie antieke vaten uit de 18e eeuw.
Deze 6 jaar oude balsamico komt uit het oudste balsamicohuis, Giuseppe Giusti. Zes jaar in oude eikenhouten vaten. Geschikt voor warm en koud gebruik
De klassieker van de familie Giusti, "Il Classico", is een zeer veelzijdige balsamicoazijn en kan zowel warm als koud worden gebruikt. Fantastisch over salades of mooi stuk vlees
Deze witte balsamicoazijn van Giuseppe Giustie is gemaakt van druivenmostconcentraat en witte wijnazijn. Door de zachte persing van de Trebbiano-druif komen zoete sappen vrij een heerlijke combinatie voor over de salade. In prachtige geschenkverpakking
Knapperige in de oven gebakken crackertjes, lekker met wat kaas of ander beleg, maar ook fijn zo te eten Bevat geen palmolie.
Flinterdunne cracker met olijven. Slechts met een aantal ingrediënten worden deze geurige en smaakvolle crackers gemaakt.
Granoro Linguine staat voor lekker, gezond en authentiek. Gemaakt van 100% topkwaliteit Italiaanse ingredienten en traditioneel verwerkt.
Granoro Messe penne Rigate verwijst in het Italiaans naar de ganzenveer die vroeger werd gebruikt om te schrijven en die schuin werd afgesneden om een fijne punt te verkrijgen. Mooie slanke vorm en een heerlijke BIO pasta voor jouw Italiaanse pasta
Grissini zijn langwerpige knapperige stengels, die wat weg hebben van de soepstengels die wij kennen. Ze komen oorspronkelijk uit Turijn, maar worden tegenwoordig door heel Italië gegeten.
Wanneer u graag lekkere, authentieke chips eet, is Hoeksche Chips een echte aanrader. Zij maken chips van duurzaam geteelde aardappelen van eigen bodem. Van deze aardappelen wordt chips gemaakt, die wij bakken in 100% natuurlijke zonnebloemolie.
Pecorino met truffel Rocca Toscana kaas Il Piacere wordt vandaag bereid volgens het oude recept van de zuivelfabriek. Pecorino wordt geproduceerd met schapenmelk van lokale boerderijen.
Piri piri-saus is een complexe en veelzijdige specerij die tegelijkertijd zuur, zoet, zout en pittig is. Met andere woorden, het zal je smaakpapillen meenemen op reis.
Bakken in deze Italiaanse knoflookolie is hetzelfde als rijden in een mooie auto. Wauw wat een heerlijke knoflookbakolie is dit. Met deze olie maak je elk gerecht lekker
Deze Italiaanse olijfolie met basilicum heeft de lekkere smaak van verse basilicum en is een echte allrounder in de mediterraanse keuken. Te gebruiken voor onder andere pesto, antipasti, salades en marinades.
Ieder gerecht wordt mooier met deze Italiaanse truffel bakolie. Wij hebben er niet meer aan toe te voegen......probeer het en laat je meeslepen richting Italië
Deze Jan Bax karaf boer'n pindamix 150 gram is een leuk cadeau Coronaproef, omdat ze in een glazen schenkvaasje zitten. Lekker gezouten pinda's
Deze Jan Bax karaf herbes du provence 120 gram is een leuk cadeau Coronaproef, omdat ze in een glazen schenkvaasje zitten. Lekker gezouten en gekruide pinda's
Kruipolie met honingdropsmaak. Het lijkt wel hoestdrank, wat lekker zeg. Volle stroperige smaak met na iedere slok, de smaak van doe mij nog maar een slok kruipolie :)
Kruipolie met honingdropsmaak in mooie geschenkverpakking met twee kleine shot glaasjes. Een prachtig cadeau om weg te geven of om jezelf uiteraard cadeau te doen
De La Tur kaas komt uit het noorden van Italië uit het gebied Piemonte. De La Tur wordt gemaakt van gethermiseerde koe-, geiten- en schapenmelk en is minimaal 10 dagen gerijpt.
Deze Le Tamerici Mostarda di Anguria Bianca (watermeloen) heeft een krachtige smaak en doet het erg goed bij harde oude kazen