Delicatessen
Castello Creamy Blue weet op een verrassende manier de smeuïgheid van een brie te combineren met de pikante, ronde bitterheid van een schimmelkaas.
Deze koudgeperste Oostenrijkse Pompoenpitolie met zeer stevige, typische notensmaak. Hij past uitstekend bij salades, kazen en tonijn.
Deze Casanova crema Balsamico truffel 180 ml is een ingedikte balsamico en heerlijk te combineren met verse Franse frietjes, pizza, geroosterde of koude vleessoorten, fruit en bij nagerechten.
Deze Druivenpitolie voor fijnproevers heeft een zachte, licht houtachtige smaak. Met de subtiele tonen van pitten, noten en boter heeft de olie een aardachtig karakter.
Sardine pasta. Om in brood of crackers te smeren en uiteraard lekker bij een wijntje
Deze heerlijke Streeck ambachtelijk knoflook kruiden 100 gram is, om je vingers bij af te likken! Knoflook kruiden is ook wel een allemansvriendje onder de kruiden Deze gaat perfect samen met vlees, groente of pasta.
De La Tur kaas komt uit het noorden van Italië uit het gebied Piemonte. De La Tur wordt gemaakt van gethermiseerde koe-, geiten- en schapenmelk en is minimaal 10 dagen gerijpt.
Pecorino met truffel Rocca Toscana kaas Il Piacere wordt vandaag bereid volgens het oude recept van de zuivelfabriek. Pecorino wordt geproduceerd met schapenmelk van lokale boerderijen.
Deze Cravanzina formaggio is een zachte ronde kaas (koe, schaap en geitenkaas) gepasturiseerd.
De Formaggio Langherino is een kleine kaas met een witte en zachte korst. Zacht en delicaat met de geur van warme melk en vers kreupelhout. Rijping wordt het romig en smakelijk.
Wauw wat een smaakexplosie krijg je met deze culinaire parels van donkere Balsamico. Deze culinaire parels van donkere Balsamico zijn zachte bolletjes voor op vele gerechten. Zodra de balsamico balletjes openbarsten in je mond krijg je een smaaksensatie.
Deze Contadini tomaten zongedroogd in olie 230 gram, van Contadini zijn lekkere Italiaanse toevoegingen. De tomaten komen daadwerkelijk uit Italië.
De combinatie van de aangename bitter, het lichte zoetje en de toets van whisky en frans eiken (vanille) maken dit tot een complex maar gevaarlijk lekker alcoholwarmend bier. Bij het inschenken vormt zich een licht bruine schuimkraag.
Pesto met Genovese basilicum, Reggiano 24 maanden en pijnboompitten
Savoiardi lange vingers 400 gram lange vingers voor de bereiding van de klassieke Italiaanse Tiramisu
Savoiardi lange vingers 200 gram lange vingers voor de bereiding van de klassieke Italiaanse Tiramisu
Deze ambachtelijk Torrone Amaretto nougat is een lust op iedereen zijn koffietafel. Heerlijke ambachtelijke nougat met Amarettosmaak
Deze ambachtelijk Torrone Gianduia nougat is een lust op iedereen zijn koffietafel. Heerlijke ambachtelijke nougat met hazelnoot en chocolade
Deze ambachtelijk Torrone Normandia nougat is een lust op iedereen zijn koffietafel. Heerlijke ambachtelijke nougat met gezouten boterkaramel
Deze ambachtelijk Torrone Tiramisu nougat is een lust op iedereen zijn koffietafel. Heerlijke ambachtelijke nougat met Tiramisu smaak
Deze ambachtelijk Torrone Cioccolato nougat is een lust op iedereen zijn koffietafel. Heerlijke ambachtelijke nougat met chocolade smaak
Deze ambachtelijk Torrone Pistacchio nougat is een lust op iedereen zijn koffietafel. Heerlijke ambachtelijke nougat met pistache smaak
Deze ambachtelijk Torrone Limoncello nougat is een lust op iedereen zijn koffietafel. Heerlijke ambachtelijke nougat met Limoncello smaak
Deze Cantuccini Toscani IGP 200 gram is het Toscaanse koekje met amandelen is heerlijk om te dopen in je koffie of likeur, maar gewoon zo opsnoepen is uiteraard ook niet erg.