Delicatessen
Wij, Portugezen, zijn van nature onrustige mensen! Land van dappere zeilers, pioniers in het verkennen van de route van de specerijen, we hebben zo nieuwe smaken aan de wereld gegeven. Onder dit motto werden de likeuren "CANTARES DE PORTUGAL" geboren.
De Cantares de Portugal Licor de chocolate is in subtiliteit van chocolade en de delicatesse van kersen! ... Een perfecte harmonie met Portugese smaak!
De klassieker van de familie Giusti, "Il Classico", is een zeer veelzijdige balsamicoazijn en kan zowel warm als koud worden gebruikt. Fantastisch over salades of mooi stuk vlees
Deze met passie gemaakte Italiaanse citroenlikeur Limontoni is ambachtelijk bereid met speciaal geselecteerde Amalfi citroenen. Hangeschild en breid volgens Toni’s traditionele familierecept.
Deze bijzondere azijn is gemaakt van zoetere, zongedroogde druiven. Het wordt gekenmerkt door aroma's van pruimen en rood fruit met tonen van honing en vanille.
De 15 jaar oude Giuseppe Giusti Balsamico Azijn rijpt al jaren in kleine houten vaten uit de 19e eeuw, waardoor de azijn rijk is aan houtachtige aroma's. Fantastisch over rood vleesgerechten
Pesto met Genovese basilicum, Reggiano 24 maanden en pijnboompitten
Pecorino met truffel Rocca Toscana kaas Il Piacere wordt vandaag bereid volgens het oude recept van de zuivelfabriek. Pecorino wordt geproduceerd met schapenmelk van lokale boerderijen.
Deze 20 jaar oude Balsamico I.G.P. wordt gekenmerkt door zijn rijke boeket aan aroma's. Je herkent de aroma's van pruimen, kersen en warme kruiden. De "Banda Rossa" rijpt in een serie antieke vaten uit de 18e eeuw.