Pesto's
Gegrilde en zongedroogde paprika's, zwarte olijven, zongedroogde tomaten, kappertjes en citroensap worden gecombineerd om een rustieke textuur te geven die net zo perfect is voor een Frans stokbrood als voor het lepelen op kip en grillen.
Deze klassieke pesto met basilicum van Belazu is gemaakt met pijnboompitten erin. Een traditioneel Italiaans pesto-recept gemaakt met Parmigiano Reggiano, pijnboompitten en basilicum uit Veneto, een klassieke pesto.
Deze Valnerina tartufo salsa tartufata truffel saus gemaakt met olijfolie en zwarte zomertruffel gaat uitstekend op croutons, tartines, pasta en vlees- of visschotel
Onze Rose Harissa heeft een langzaam brandende chili-hitte, uitgebalanceerd met zoete rokerigheid die elk gerecht een echte diepte van smaak geeft.
Deze Belazu (Artisjok met truffel) is een blend van zwarte truffels uit Piemonte, artisjokken uit Puglia. Artisjokken en Parmigiano Reggiano worden subtiel vermengd met Italiaanse zomertruffels en zwarte peper voor een elegante pesto met een volle smaak.
Het is algemeen bekend dat pistache een van de meest typische producten van Sicilië. Deze Scyavuru is een geweldige pistachecrème voor op een kaasje of toastje